Ha időben észreveszik a hüvelyi fertőzést ki tudják kezelni hogy ne legyen belőle baj?
Részvétem!
Sajnos biztos választ senki se tud erre adni
Vagy sikerült volna vagy nem. Tudok példát erre is, árra is. De megértelek, hogy bánt. Doki meg se nézett alulrol, amikor mondtad a panaszod? Azt megállapították egyébként, hogy volt-e fertőzés? Mert nem csak az okozhat koraszülést. Ikrek voltak, jól értem? Nagyon megrendített, amit irtal. Én is ikres vágyok, 25 hetes, tegnap óta óvatosságból kórházban vagyok, de itt sem érzem magam biztonságban. A jövőre nézve lenne jó tudni a koraszülés okat, mert már modern megelőző terápiák vannak rá.
Fogadd őszinte részvétem meg egyszer!
Sajnalom, reszvetem!
Utolag sajnos nem lehet tudni mitol volt, az ikerterhesseg minden esetben nagy kockazattal jar.
Megteheted, hogy muhiba miatt jelented az orvost, de kivedik magukat sajnos. ..
Részvétem! Sajnos a félidő környéki és utáni vetélés elég gyakori ikerterhesség esetében. Velünk is megesett, én 23+6 hetes voltam, a babákkal szintén minden rendben volt, nálam még magzatvízzel sem volt baj, tényleg SEMMI bajunk nem volt elvileg. Én a vetélés előtt egy héttel voltam dokinál, akkor 3000 volt a méhszáj nálam is. Volt egy egyéb panaszmentes minimális bővebb folyásom, én kaptam is rá Nystatin (baci és gombaölő) kúpot, 10. napja tartott már a kúra, amikor beindult a szülés, nekem sem tudták visszatartani.
Szóval a saját esetemből azt tudom mondani, hogy nem biztos, hogy a kezelés változtatott volna bármin... :( Az ikerterhességben ez sajnos benne van, sok ilyet olvasni. Meg kell őket gyászolni, ami nagyon kemény időszak, aztán csak előre tekinteni. Közhely, de sajnos nincs nagyon más választás. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!