Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan lehet megszüntetni a...

Hogyan lehet megszüntetni a gombas fertőzest szüles elött?

Figyelt kérdés
Kérem ha valaki tud segitsen már az orvosom minden féle hüvelykúpot, hüvelytablettat, krémet. Felirt bskterologia negatív. Megis a folyas mai napig fennall. Már szegyenlem mondani is az orvosnak minden alkalommal. De félek hogy szüles után a babamnak baja lesz... Nehany hét és szülők. Mit tegyek forduljak másik orvoshoz? Tanacstalan vagyok. Ja és mielőtt terhes lettem volna soha sem volt ilyen gondom.
2016. aug. 10. 21:46
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocs nem teherbeeseshez kellett volns írni.
2016. aug. 10. 21:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért szégyelled mondani az orvosnak??????

Azért fizetsz neki/jársz hozzá,hogy ilyen esetekben segítsen.

Igenis addig zaklasd ezzel a problémával,amíg meg nem oldja.

2016. aug. 10. 22:00
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
Ne szégyelld, sőt mond az orvosodnak vagy ha nem bízol benne másiknak. De mond mond amíg tüneted van, ne gombás v más betegséges hüvelyen menjen keresztül, ezt nem szabad magadban tartani. Nem a helyi újságnak mondod, hanem egy dokinak, aki napi 100 ilyen esetet gyógyít
2016. aug. 10. 22:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Igatok van de már olyan érzésem van hogy tehetetlen a doki. Vagy nem is tudom kb 2 hetente mondom neki már elejétől fogva mindig ir valamit de nem hasznal pár nap es ujra. Pedig mar régóta még nemi életet se elünk nehogy meg az is rategyrn egy lapattal.
2016. aug. 10. 22:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha mindig ir valamit de nem hasznal-ahogyan irtad akkor valami nem stimmel.Szerintem menj masik orvoshoz,mert ez nem jo hogy nem tud segiteni a problemadon,es igazabol bizni sem tudsz igy benne.
2016. aug. 10. 23:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Ugyanígy jártam én is, nekem is nagyon kellemetlen volt hogy 2 hetente íratnom kell valamit. Csodát az orvos se tud tenni, a gomba terhesség alatt sok kismamánál egyszerűen kiirthatatlan. A dokinak is megvan kötve a keze, csak azokat írhatja ki amiket lehet, csodaszert nem tud feltalálni. Volt egy kis gombám mikor szültem nem lett baj belőle. Pedig a kúpos kezelés közepén jártam. Szülésnél én szóltam a szülésznőnek hogy mi a helyzet.
2016. aug. 11. 06:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Ilyenkor ha semmi sem használ, vajúdás közben szoktak infúzión adni antibiotikumot! Kérdezz majd rá!
2016. aug. 11. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!