Hova kell beküldeni, a közös felügyelet megszűnését? Vagy hol kell megszüntetni?
Ezt csak biroság mondhatja ki hogy kié a felugyeleti jog.lemondani csak ugy nem lehet rola.
Keresetetet kell beadni.mert birosagi vegzes nelkul amug sem fogadnák el sehol ha hivatalos ügyintéznél egyedül a gyerek felett
Kivi vagyok ha egyedulallokent igenyelsz barmit az onkormanyuattol brosago vegzes nelkul hogy állnak majd hozzad.
Kosz a lepontot majd jelezz vissza amikor azt mondják hogy vegzes nelkul nem minosulsz egyedulallonak addog ugyanis egyforma jogotok van.
Egyébként azthittem érthető...
Van végzésünk,de nem Magyarországról,de itt már elfogadják mivel másik országban aláírt minden papírt.
6-os! Nagyon szőke vagy értetlen. Szerintem ne válaszolj tudatlanul.
Kérdező! Mi Svédországból költöztünk haza a lányommal. Szerencsére jó viszonyban váltunk el,így átruházta a gyerek feletti jogot. 100%-ban. Ezt a papírt lefordítottak,16.000 ft volt. Beküldtem a bírósághoz (telefonon érdeklődtem meg hogy hova kell) és a gyámügyhöz is biztonság kedvéért és itt is "regisztrálták" a felügyeleti jogomat.
Tehát egy az egyben a te eseted volt velünk is. Nem kell külön bírósághoz járkálni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!