Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem magy ez a súlygyarapodás?

Nem magy ez a súlygyarapodás?

Figyelt kérdés
12 hetesen 52 kg voltam . Most vagyok 16 hetes . Odáig tartottam a súlyom most viszont pár nap leforgása alatt 53,2 lettem . Nem eszem cukrot nem eszem semmi rosszat. Nagyon tudatos az étkezésem. Ráadásul igyekszem ugyanúgy heti 5x sportolni,mint terhesség előtt nyilván az intenzivitas jóval kisebb. Nem gyors ez a sulymovekedes ?????????

2018. jan. 5. 06:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, ez szerintem egyáltalán nem gond! :) Mind a két terhességnél az elején viszonylag gyorsan jött fel nekem az első pár kiló! :) Az egyikkel 7 a másikkal 6 kiló lett mégis a vége. Végig sportoltam, napi 5-6 alkalommal ettem, a kórházból has nélkül a versenysúlyommal jöttem haza :)
2018. jan. 5. 11:34
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

7-es vagyok. Edző voltam izmokkal, kockás hassal, nekem a babához híznom kellett eleve előbb több kg zsírt. Nekem sajnos másképp nem jött össze.

Egy nagyon jó barátnőm rengeteget segített az énképem rendberakásával. Babával már nem hajtok a korábbi testemre. Nemcsak mert időm, energiám nincs, hanem mert kevesebb izommal és pici hasi zsírral és kevésbé kerek fenékkel is lehetek jó nő. A barátnőm rendesen helyre tette az agyam, hihetetlen sokat foglalkoztam azelőtt az alakommal és a súlyommal.

Valószínűleg most is irigylésre méltó tested van, csak babával már csodálatos is!

2018. jan. 5. 20:48
 13/15 A kérdező kommentje:
Utolsó teljesen igazad van . Férjemmel -beszélgettem tegnap erről sokat és fogok os ,mert könnyebb. Nekem is hatalmas megfelelési kényszerem van a testem miatt. Ezt kell elengednem
2018. jan. 6. 06:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell elengedni! Lehet még olyan mint régen :) Miért ne? Gyerek mellett, sőt vele együtt is lehet mozogni. Terhesen én sem a kemény edzést nyomtam (előtte sem, én csak a szép formáért csináltam/csinálom). Az, hogy valaki tud e mozogni, az nagyban függ a terhességtől is. A szervezettől nem kell megvonni semmit, de nem árt picit ilyenkor is figyelni, mert nem a levegőtől hízik ilyenkor sem az emberlánya (ha valaki extrém vizes, az megint más kategória). Nyilván nem cél 20-30 kilót hízni, de egy bő 10-estől nem kell a kardunkba dőlni. Engem simán megszóltak a 6-7 kilóért, mert biztos éhezem, aztán megszólták azt is aki 15 kilót szedett fel, mert az tuti zabál...Aki azzal szeret foglalkozni, hogy más mennyit hízik azt csak sajnálni tudom. Nekem a szoptatás utáni mellemmel kellett megbarátkoznom, na az nekem nem lett olyan, mint régen. Ez van....
2018. jan. 6. 17:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Elengedni csak a frusztrációkat kell :)
2018. jan. 6. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!