Normális ez 28 hetes terhesen?
Figyelt kérdés
Tegnap óta szúr a szeméremdombon környékén, a combhajlatnál De csak a jobb oldalon. Ma viszont már a hasam alja is szúrkál fáj de az is csak a jobb oldalon.2018. jan. 4. 18:18
1/4 anonim válasza:
Hát ez lehet mozgásszervi eredetű is meg a nyíló méhszáj is okozhatja akár. Biztonság kedvéért beszélj az orvosoddal erről.
2/4 anonim válasza:
28 hetes vagyok en is . Kb 8 hete szur a szemeremdombnal de csak jobb oldalt , reggeli fellalasnal borzaszto meg ha allok akkor meg rosszabb , van egy kis pup is ott. Gondoltam sérvre beszeltem a dokimmal tegnap hetfon megyek hozza azt mondta akar lehet visszér is😞
Hetfon kiderul...
Megirom majd ...
Kitartas😇
3/4 anonim válasza:
Nekem is húszon pár hetesen kezdődött ez a féle fájdalom. Most 35 hetes vagyok még mindig tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!