Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Éles, erős alhasi fájdalom...

Éles, erős alhasi fájdalom terhesen? Menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés

Egész este enyhe menses érzésem volt, majd két, egymást követő élesebb fájdalmat éreztem pár másodpercre. Nem rég volt egy vérzésem, ami azóta teljesen megszűnt, ezért aggódom jobban.

Most nincs semmi bajom. Menjek ezért orvoshoz? Legközelebb 1 hét múlva lenne esedékes.

2018. jan. 2. 08:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem normális, én mennék a dokihoz, nem várnék még egy hetet.
2018. jan. 2. 08:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Pont ugyan ezeket éreztem én is ma reggel, én meg délelőtt el megyek orvoshoz ha tudok
2018. jan. 2. 08:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha még csak fájdalom lenne. Az lehet mehszalagok stb miatt, de ha vérzés is van, akkor végképp azonnal orvos.
2018. jan. 2. 08:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Most már nincs vérzés, az pár nappal ezelőtt volt. 2 napja megszűnt.
2018. jan. 2. 09:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Csak a fájdalom volt pár másodpercre, ami akkor ijesztő volt. Azóta nincs semmi fájdalom sem.
2018. jan. 2. 09:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én dokim egy nyugodt, béketűrő ember, aki mindig óvatosan fogalmaz és figyel a várandós nők lelkére is. De ezzel odamennék, hogy két napja fájdalmaim és vérzésem volt, szerintem nem maradna haj a fejemen.
2018. jan. 2. 09:57
 7/7 A kérdező kommentje:
A vérzéssel akkor azonnal ügyeletre mentem -természetesen- ; akkor elláttak. A fájdalom csak most volt este pár mp-ig tartott 2x, azóta semmi.
2018. jan. 2. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!