Méhszalagok nyúlása járhat ennyire erös fájdalmakkal?
Kicsit több mint 1 hete kezdödött,éjszaka annyira erössen elkezdtem görcsölni,hogy párom bevitt à sürgösségire.Egy szülésen már túl vagyok ahol több mint fél napot vajúdtam,de az nem volt semmi ehhez a fájdalomhoz képest...sírtam,ordítottam.3 fajta fájdalomcsillapitót is adtak.2 éjszakát és 1 napot benttartottak,ezalatt hihetetlenül sok vizsgálat,vérvétel,ultrahang stb után azt mondták hogy mindent rendben,ezek "csak" à szalagok.Itthon pihennem kell,de nem is tudnék mást mivel úgy fáj a jobb oldalam,hogy meggörnyedve jutok el az ágytól a wc-ig...mostmár izomláz szerü erös görcs a jobb oldalamon,és nem csillapodik,pedig fájdalomcsillapítòt kell szednem,ami semmit sem ér.Mikor erössen elkezd görcsölni levegöt is alig tudok venni,ordìtanék.Ehhez még totális étvágytalanság jár.
Járt már valaki úgy?
2 hét múlva kell mennem ellenörzésre,de addig megörülök...ez már úgy marad a végéig?
36 jetés kismama
Ez szerintem nem a méhszalagok nyúlása.
Én 2 terhességen vagyok túl,egyszer sem tapasztaltam ilyen fájdalmat.
Max esetleg mèg a méhszalagok gyulladására tudnék gondolni,bár fogalmam sincs hogy ilyen létezik e,ill. hogy milyen erős fájdalommal jár. 😕
Én 35 hetes vagyok. Néha nekem is van izomlázhoz hasonló érzésem de egyáltalán nem mondanám fájdalmasnak inkább csak kellemetlen.
Szerintem nem feltétlen normális az a fájdalom amit érzel. Kitartás, már nincs sok hátra! :)
Nem császároztak,az elsö problémamentes terhesség volt,pozitív élményekkel.
Mindent kivizsgáltak és rendben találtak,ezért nem is értem,mert nagyon szenvedek.
Ma felhívom dokim,mert nem birom már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!