Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt hányszor...

Terhesség alatt hányszor vesznek vért?

Figyelt kérdés
Szeretnénk gyermeket vállalni, de amitől a legjobban rettegek az a vérvétel. Hányszor vesznek vért ez idő alatt? A gondolatától is rosszul vagyok :( Hogyan tudom magam felkészíteni erre? Ti nem voltatok rosszul?
2018. jan. 2. 11:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
17%
Dehogy voltam rosszul a vérvételtől, nem az a normális, hogy rosszul vagy tőle, hanem az, hogy nem vagy ilyen apró dolgoktól rosszul.
2018. jan. 2. 13:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Szia! Tőlem a szokásos 3 vérkép, a 12 hetes genetikai vérvételen és a terheléses vércukor vizsgálaton kívül minden hónapban vettek vért a tsh-m ellenőrzésére.
2018. jan. 2. 14:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Tőlem 4-szer biztos vettek vért. Én sem szeretem, ha tűvel hozzám érnek, de én mindig máshová néztem. Kibírható, ha ügyes a nővér, aki leveszi a vért, akkor semmiség.
2018. jan. 2. 14:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Tőlem 4x vettek vért. Nyugi!!!! Már fel sem fog tűnni,hogy szúrnak 😊😊
2018. jan. 2. 16:16
 15/15 anonim ***** válasza:

Megcsak a 15. Héten vagyok, de már 2-szer...

Nekem nincs vele bajom..

az éhgyomri szokott aggasztani, mert akkor könnyen ájulok, de előtte sima vízfogyasztást növelem, már reggel

és készítek be kekszet, csokit, hogy utána egyből ehessek..

Amúgy rendszeres véradó vagyok, ha előtte ettem semmi bajom..

Régebben féltem, remegő láb, előre hányinger...stb... pont azért mentem vért adni, hogy legyőzzemm azóta meg sem kottyan ..

Műtét előtt a kanül beszúrástól mindenki retteg..nekem a szemem sem rezdült pedig végigneztem, és sajnos eldurrant a vénam..

De semmi..

Tréningelni kell magat az embernek, mint a főbiák esetén.. Mint pl a tériszonynal.l

2018. jan. 2. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!