Terhesség alatt lehet vért adni?
Bocsánat hogy segíteni szerettem volna egy 1,5éves kisfiún,aki leforrázta magát,és az életéért küzdenek...
Mivel 0-as a vérem,ezért jó lenne neki.
Mivel nem tudtam hogy lehet e terhesen adni(7hetes vagyok),ezért kérdeztem meg.Nem tudom miért kell egyből letámadni az embert.
Nyilván nem fogom veszélyeztetni a gyermekemet ezzel.
Nem értem miért kell ennyire leszólni a kérdetőt... nem tudta, megkérdezte, ennyi, nyilván ti mindent tudtok.
Én is hallottam erről a kisgyerekről, olyan vércsoportú vérre lenne szükségük, amilyen nekem is van, de én is terhes vagyok, nem tudok adni. Terhességem előtt voltam vért adni, ott előtte kérdezték is, hogy terhességről tudok-e, mert akkor nem adhatok. Tudom, hogy segíteni szeretnél (nem csak ezen a kisgyereken lehet, elég sok embernek szüksége lehet rá) de most sajnos nem lehet. Valószínűeleg nagyon megterhelné a szervezetedet.
Köszönöm!
Így nyilván nem fogok adni ha nem lehet,de nagyon szerettem volna neki segíteni. :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!