Egyes kismamák miért nem hajlandóak megérteni, hogy terhesen nem lehet vért adni?
Figyelt kérdés
2013. nov. 2. 11:33
1/4 anonim válasza:
Amennyi vért lecsapoltak rólam a két terhességem alatt a vizsgálatokhoz, simán eltudnám képzelni, hogy vért is adjak amellett.
Más kérdés, hogy én alapból nem adhatok vért normál állapotban, mert vérszegény vagyok eléggé.
2/4 anonim válasza:
Ezt a kérdést nem értem. Nem akarat kérdése. Nem adhat vért és kész. Még saját felelősségére sem. Nincs olyan ember, aki leveszi neki a vért. Ha meg hisztizik, akkor csak a saját butaságát mutatja be és nem kell vele foglalkozni. Ha meg letagadja a terhességet, mert mondjuk még nem látszik, akkor szintén nagyon hülye, de ez ellen senki nem tehet semmit.
3/4 anonim válasza:
irtozom a tűtöl soha eszembe nem jutott vért adni föleg hogy vérszegény is vok. a kötelezö vérvételek elött is panikolok. igy terhesen meg plane nem adnék hisz a hormonok a véremben árthatnak másnak nem?van olyan aki hisztizik hogy adhasson?ez komoly?
4/4 anonim válasza:
Nemtudom, de amikor én terhes voltam eszembe sem jutott elmenni véradásra, mert számomra természetes volt, hogy ebben az állapotban nem adhatok vért.
Mièrt? Valamelyi, ismerősöd nem érti ezt meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!