Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ahol 3x vesznek vért a cukorte...

Ahol 3x vesznek vért a cukorterheléshez ott hogyan zajlik?

Figyelt kérdés
Nemrég tudtam meg hogy 3x vesznek majd vért a cukorterheléshez és eléggé tartok tőle,hogy zajlik,ugyan abból a vénából veszik le?
2013. szept. 11. 17:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Éhgyomorra vesznek először, majd meg kell inni a cukros lötyit, utána 1 órával és 2 órával is szúrnak. Én egész terhesség alatt ugyanazt a vénámat tartom oda, mikor vérvétel van (terhességi cukor miatt havi 2x van kontrollom próbareggelivel), és jól bírja a véna, szóval aggodalomra semmi ok! :)) de ha te szeretnéd, akkor böknek másikat is, gondolom. SZerintem felesleges, ha van egy jó, akkor nem kell tovább keresgélni :)
2013. szept. 11. 17:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Éhgyomorra veszik le, utána 1 óra és 2 óra múlva. Nekem jobboldalról vették le az elsőt, majd a másodikat megpróbálta balból és egy csepp vér sem jött, vissza tért a jobbhoz onnan jött vér. Mondta, hogy igyak egy jó fél liter vizet majd 2 óra múlva megint a balból vett vért.
2013. szept. 11. 18:16
 3/6 A kérdező kommentje:
És az nem fáj hogy ugyanabbol veszik le a vért?
2013. szept. 11. 18:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nem fáj jobban, mint az első szúrás, mivel nem ugyanoda bök pontosan, hanem picit alá vagy fölé :) teljesen egyformák a bökések. Csak nem keres másik eret.
2013. szept. 11. 19:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem fáj. Nekem egyszer volt olyan, hogy fájt a vérvétel, de akkor sem akkor mikor megszúrt ha nem utána, na akkor lett is akkora lila folt a karomon mint egy tükörtojás. De nálunk ügyesen veszi a vért a csaj és nem fájt soha. Persze egy picike szúrást érez az ember, de én már megszoktam. Terhességem elején voltam bent kórházba és 2 naponta szúrtak meg így legalább már 10 alkalommal vettek tőlem vért és megszoktam. :D Nem fáj ne aggódj, nem jobban mint más szúrás, majd a derekad jobban fog fájni a terhesség végén, ezek a kis vérvételek kutyafülék amik még várnak rád. :D
2013. szept. 11. 19:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,sikerült megnyugtatni! :)
2013. szept. 12. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!