Terhesség alatt lehet vért adni?
Figyelt kérdés
2014. okt. 5. 11:54
11/18 anonim válasza:
A nulla negatív ver "univerzális", bárkinek adható.
12/18 anonim válasza:
Nem lehet, a terhesség kizáró ok.
Szülés után egy évig, szoptatás után min. fél évig nem adhatsz vért.
A terhességet tudtam, de pl. a szülés utáni szabályokról nem, annak nekem is utána kellett nézni. Nem értem, miért kell állandóan agresszív, arrogáns és lekezelő stílusban nekiesni egy másik embernek. Ez egy kérdés. Ez az oldal azért van, hogy kérdezzünk. Vagy válaszolsz, vagy nem, de nem kell rögtön háborogni.
13/18 A kérdező kommentje:
igen,az én vércsoportom 0-ás,így én bárkinek adhatnék.
De így mindegy..remélem tudnak rajta segíteni!
2014. okt. 5. 13:19
14/18 anonim válasza:
Régen volt ilyen általános adó és általános kapó vércsoport, de most már nem adnak csak úgy mindenkinek, csak csoport azonos vért.
15/18 anonim válasza:
A nullát most is hasznaljak, utolso.m
16/18 anonim válasza:
Nekem így mondta egyik orvos ismerősöm, elnézést, ha rosszul tudtam.
17/18 anonim válasza:
Ha nem vészhelyzet van, akkor eloszor vercsoport analízis, utana jöhet a csoport azonos ver, ha viszont vészhelyzet van, akkor nulla negatívak kezdenek es közben határozzák meg a Vercsoportot.
18/18 anonim válasza:
Nem és a terhesség után sem 1 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!