Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megaláztak, jogosan érzem így?

Megaláztak, jogosan érzem így?

Figyelt kérdés

Van egy 1 éves gyerekem,párommal úgy gondoltuk jöhet a kistesó.Tegnap + lett a teszt,nagyon örültem neki.De ma elkezdtem barnázni,hiába pihentem le hirtelen erős görcseim lettek,és nagy véres darabok jöttek belőlem.Nagyon megijedtem,így bementünk az ügyeletre.Ott az ügyeletes orvos nekem esett,hogy minek mentem be,honnan tudja ő hogy most mi van.Mit akarok én most,hívjon altató orvost,kikaparjon?Addig bírtam tartani magam.Elsírtam magam,hogy vizsgáljon már meg.Megvizsgált.Terhességnek nincs nyoma,de meg van nagyobbodva a méhem.És elkezdett dumálni arról,hogy akkor most hogy akarok védekezni.Én meg csak néztem rá hülyén,hogy védekezni?De hát értse meg,hogy gyereket akarok.Akkor kezdett neki derengeni,hogy mi van.És akkor úgy próbált nyugtatni,hogy ne bőgjek,örüljek neki,hogy nem kell kikaparni!

Teljesen megsemmisülve jöttem el onnan,még mindig sírok.

2010. jún. 3. 21:41
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:

A párom vitt be,csak a kislányom elaludt a kocsiba,így egyedül mentem be.Székesfehérváron történt ez az eset.

Sajnos akkor nem reagáltam nagyon,köpni-nyelni nem tudtam.Rettentően megijedtem,mivel olyan fájásaim voltak,mint amikor a lányommal vajúdtam.Csak ez egy óra alatt lezajlott.Én is gondolkoztam a betegjogi képviselőn,de megmondom őszintén elég volt a megalázásból.

Egyébként szülésnél is hülyének néztek,mikor reggel bementünk 10 perces fájásokkal.Hazaküldtek,délután visszamentünk,hogy 5 perces fájás már elég lesz ahhoz,hogy elhiggyék,hogy vajúdok?

2010. jún. 4. 09:17
 12/46 anonim ***** válasza:
100%
Szegyen a Magyar egeszsegugy!Jo lenne ha tobb no dolgozna ebben a szakmaban(akik szultek is).
2010. jún. 4. 09:46
 13/46 A kérdező kommentje:
Szerintetek,(mert hiába kérdeztem a dokit,nem értette a kérdésemet)mi lehetett egy kb.4x4-es valami,amit legjobban egy leeresztett lufihoz tudnék hasonlítani.Mert a sok alvadt vér után az jött ki.:(
2010. jún. 4. 10:16
 14/46 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy jogosan érzed így!

Én tudom mit jelent megalázottanak lenni.

Engem is "leszúrt" a doki az ügyeleten mikor 6 hetesen bementem az ügyeletre mert barnáztam, és odabökte hogy ilyen pici terhességnél bármi lehet, de kiskönyvet nem kellett volna még kitöltetnem(mert már megvolt akkorra).Igaz nem volt annyira bunkó, de ott rosszul esett.Elment a baba.

A következő terhességemnél 18 hetesen megállapították hogy nincs a babámnak szívhangja, és meg kell szülnöm.Rögtön küldtek belgyógyra, ahol nem bírtam tartani magam, és elsírtam magam.Megkérdezte a doki hogy első baba e, és mondtam hogy igen.Erre a válasz:"hát ez pech".Na ez is egy hozzáállás, és sosem felejtem.

Ilyen némely orvos, tisztelet a kivételnek.

Azóta van egy gyönyörű fiam, de nagyon rögös volt az út idáig, és sok rosszat megtapasztaltam ezen az úton.Lehet ezért marad is egyke, bár szeretnék neki testvért majd egyszer.

Minden jót.

2010. jún. 4. 11:07
 15/46 A kérdező kommentje:
Hogy viselkedhetnek így az orvosok?Undorítóak!Nagyon sajnálom azokat akiknek hasonló "kedves" dokihoz volt szerencséjük.
2010. jún. 4. 11:15
 16/46 anonim ***** válasza:
61%

Hát valahol ők is emberek, van rossz napjuk stb......De azért ezt hivatásnak választották és eszerint kellene a dolgokhoz hozzáállniuk.

Próbálj túllépni rajta, én is azt tettem, hisz akkor nekeme is a gyermekem elvesztése volt a legnagyobb sokk,a doki már csak apróság ehhez képest.Majd lesz még babád Neked is nyugi, a természet így akarta.

Utolsó válaszoló("peches" anyuka voltam)

2010. jún. 4. 11:48
 17/46 anonim ***** válasza:
Szia megértem fájdalmad és tudom mit éltél át,őszintén sajnálom,de fel a fejjel,próbálj megnyugodni és arra gondolj még lehet babád,bár ez gondolom most nem könnyű.Velem is ez történt,elmentem dokihoz,közölte elmentt a magzat menjek el kaparásra.Fájdalmamban mentem vettem magamnak cigit,már nem volt mi visszatartson tőle,mentem magándokihoz és közölte minek kaparás ő élő magzatot lát,akkor meg magam hibáztattam mert rágyújtottam:(Bár nekem jól végződött,de az az orvos paraszt volt velem,rámkiabált minek rivok,ez csak egy embrió,nem kötődhetek hozzá éss most menjek el már:(szóval mindenhol vannak ilyenek,én a jövőbe elkerülöm őt,csak sajnos biztos nem én voltam se az első és utolsó sem,akivel ilyen lelketlenül bánt.Neked minden jót kívánok.
2010. jún. 4. 12:10
 18/46 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom ami Veled történt. :( Ilyen orvost nem szabadna orvosnak nevezni és kórházba tenni, hogy kezeljen, gyógyítson. Hát szerintem az a "lufi" gondolom az volt a baba. Gondolom az ilyen "orvos" nem úgy néz a páciensre, mint egy emberre, hanem mint egy tárgyra, mint a pincér a tál ételre, hogy valamihez hasonlítsam. Neki egy vetélés - mivel alapvetően sok van - semmit nem jelent és nem is érti, miért sírsz. Empátia készség az ilyenekben nincs. Sok sikert, biztosan sikerülni fog következőre a baba! Drukkolok!
2010. jún. 4. 15:25
 19/46 anonim ***** válasza:
100%
Velem a következő történt meg! Elmentem a körzeti nőgyógyászomhoz, hogy babát szeretnénk és már 8 hónapja nem jön össze. Erre rávágta, hogy minek akarok én 14 évesen gyereket! Inkább a fogamzásgátláson kellene gondolkodnom, vagy egyáltalán nem kellene szexelnem. Hozzáteszem, igaz fiatalnak nézek ki, de 27 éves voltam abban a pillanatban. Akkor megkértem, hogy nézzen már rá a monitorra, hogy mennyi idős vagyok és segítsen. Azt mondta, hogy örüljek, hogy ilyen fiatalnak nézett és csak csinálni kell, majd összejön a gyerek. Meg sem vizsgált, elküldött. Azóta eltelt 2 év magándokihoz járok, aki igaz drága, de megdolgozik a pénzéért. Kiderült PCO-s voltam, de ugye a másik doki szart rá. Most várom 29 évesen nagy küzdelmek árán a babánkat. Ha annál a bunkónál maradok, nem is tudom, hol tartanék.
2010. jún. 4. 15:38
 20/46 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom hogy veled ez történt, én is eü-s vagyok, de velem sem kivételeztek a saját korházamban.. a 18 hetes uh-ra mentünk ,ahol közölte a doki aki ott volt hogy rossz lett a down eredményem és el kell menn ia genetikára, kérjek magamnak idöpontot, én meg sirtam meg 3 év alatt jött össze a kisfiam, és ott állt mellettem a párom és csak nézett, sose felejtem el hogy nézett, és aláirattak velem egy papirt, hogy nincs több kérdésem, menjek a francba.,. persze sok sok utána járás után kiderült hogy elszámoltak vbalamit a korházban ,egy hétig rossz volt a szoftver a gépen, igy minde kismamát elküldtek Pécsre. nem igaz hogy nem tünt fel nekik,. de hiába nyugtattak meg Pécsen, amugy ott nagyon rendesek voltak, most 33 hetes vagyok, de azt hiszem majd akkor nyugszom meg ha megszületik.. szoval, én ápolonö vagyok de még én is azt mondom hogy rengeteg köcsök orvos és növér van.. nem igaz hogy egy vigasztalo szo alig jön ki a szájukon. a párom meg majdnem bement hogy szétverje a szoftverhibás faszit:)))
2010. jún. 4. 19:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!