SOS! Mennyi az esélye hogy pozitív lesz a tesztem?
Figyelt kérdés
Ma vagyok a 35.napon.Semmi tünet.Semmim nem fáj.Nem feszül stb...
Volt egy elég stresszes időszakom..utoljára nov.25-én jött meg a menstruációm..
Soha nem késett nég ennyit!
Nem védekeztünk semmivel már az eleje óta...figalmam sincs hányszor ment el bennem..de kevesebbet szexeltünk mint általában ebben a decemberi hónapban mégis késik..
Majd lehet január elejéig várok a teszttel de csak nem akar megjönni...19 vagyok.
2017. dec. 29. 14:32
1/9 anonim válasza:
Hát ha nem védekeztetek és elment benned, akkor elég nagy az esélye.. Miért nem védekeztek?
2/9 anonim válasza:
Ebben mi az SOS? Ha nem védekeztek, lehetsz terhes.
3/9 anonim válasza:
Mar reg csinaltatni kellett volna egy tesztet, mire vársz eddig? Es egyáltalán miert most ijedtel meg? Ha tobb egyutt let volt mar akkor, ott, utana megijedhettel volna. Sajnos ez mar késő..
4/9 anonim válasza:
Könnyű a stressz fogni azt, hogy nem vagytok hajlandóak védekezni, ráadásul még el is megy benned...
5/9 anonim válasza:
Hát, már késik egy ideje. Ha többször elment benned, esélyes, hogy az vagy. Terhességnél mindegy, hogy mekkora. Vagy igen, vagy nem. Nálad igen lesz szerintem, holnap reggel első vizeletből csinálj tesztet.
7/9 anonim válasza:
Védekezés nélkül szexeltek, nem jött meg... Én nagy tétben is le merem fogadni, hogy terhes vagy.
8/9 anonim válasza:
Jott mar megint trollkodni!😂
Es
Toroltei a szamara nem megfelelo valaszokat...
Ovodas szint, de azert vicces hogy minden hetre jut beloled
9/9 anonim válasza:
Szorítok hogy terhes legyél. Mert gondolom gyereket akartok, ha nem védekeztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!