6hetes+3napos iker terhes vagyok és szeretnék nemiéletet élni a férjemmel. Nem tudom hogy szabad e?
Figyelt kérdés
Az orvos azt mondta hogy szabad,de csak gyengéden. Nincs semmi fájdalmam a hasamban,se vérzés,söt még rosszulléteim sincsenek. De annyi mindent olvastam,higy már én sem tudom eldönteni hogy szabad vagy nem. Veszélyes e a babákra.2017. dec. 28. 09:04
21/22 anonim válasza:
12.hétig hanyagoltuk. Azóta heti 1x összejövünk, de már nem az igazi, ahogy egyre terhesebb vagyok... Ez az időszak nem erről szól.
22+2hkm két kislegénnyel a pocakban :)
22/22 anonim válasza:
"Neha szégyennek erzem a saját nememet, a pasik sokkal jobban vigyáznának a magzatra, a nők meg simán bevállalják a vetélést csak meg legyenek rakva..tényleg szégyen." Ja, beszéljék meg, hogy apuci addig dugjon más nőket? Mert ilyet is volt szerencsém itt olvasni. Gondolom, valami hozzád hasonló frigid pic$a írhatta... Nem az a szégyen, hogy valakinek vannak igényei. Hanem az, aki efölött ítélkezik. És gyanítom, nincs orvosi diplomád, hogy felülbíráld a dokikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!