Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6hetes+3napos iker terhes...

6hetes+3napos iker terhes vagyok és szeretnék nemiéletet élni a férjemmel. Nem tudom hogy szabad e?

Figyelt kérdés
Az orvos azt mondta hogy szabad,de csak gyengéden. Nincs semmi fájdalmam a hasamban,se vérzés,söt még rosszulléteim sincsenek. De annyi mindent olvastam,higy már én sem tudom eldönteni hogy szabad vagy nem. Veszélyes e a babákra.
2017. dec. 28. 09:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
11%

12.hétig hanyagoltuk. Azóta heti 1x összejövünk, de már nem az igazi, ahogy egyre terhesebb vagyok... Ez az időszak nem erről szól.

22+2hkm két kislegénnyel a pocakban :)

2017. dec. 28. 14:11
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
"Neha szégyennek erzem a saját nememet, a pasik sokkal jobban vigyáznának a magzatra, a nők meg simán bevállalják a vetélést csak meg legyenek rakva..tényleg szégyen." Ja, beszéljék meg, hogy apuci addig dugjon más nőket? Mert ilyet is volt szerencsém itt olvasni. Gondolom, valami hozzád hasonló frigid pic$a írhatta... Nem az a szégyen, hogy valakinek vannak igényei. Hanem az, aki efölött ítélkezik. És gyanítom, nincs orvosi diplomád, hogy felülbíráld a dokikat...
2017. dec. 28. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!