Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6hetes+3napos iker terhes...

6hetes+3napos iker terhes vagyok és szeretnék nemiéletet élni a férjemmel. Nem tudom hogy szabad e?

Figyelt kérdés
Az orvos azt mondta hogy szabad,de csak gyengéden. Nincs semmi fájdalmam a hasamban,se vérzés,söt még rosszulléteim sincsenek. De annyi mindent olvastam,higy már én sem tudom eldönteni hogy szabad vagy nem. Veszélyes e a babákra.
2017. dec. 28. 09:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%
hiába húztátok le a 6-ost, teljesen egyetértek vele, h modern világban, tényleg egymást paráztatják az ebmerek. Valszeg sokkal nyugisabb lenne mindenki, ha nem olvasgatni rémtörténeteket.
2017. dec. 28. 10:56
 12/22 anonim ***** válasza:
21%
Azért akinek nagyobb frusztrációt okoz hogy nem dughat, mint az, hogy esetleg elvetélhet, az ne vállaljon gyereket. Ennyi. Annak nem való.
2017. dec. 28. 11:02
 13/22 anonim ***** válasza:
81%
Miért nem váltasz orvost ha ennyire nem bízol benne?
2017. dec. 28. 11:21
 14/22 anonim ***** válasza:
67%

"Azért akinek nagyobb frusztrációt okoz hogy nem dughat, mint az, hogy esetleg elvetélhet, az ne vállaljon gyereket."

Bármitől elvetélhet valaki, nem kell hozzá nemi életet élni, én meg azt gondolom, hogy aki így áll hozzá, aki ennyire fél a vetéléstől, az ne vállaljon gyereket.

Az esetek többségében senki nem vetélt el attól, hogy nemi életet élt. Aki igen, azzal sajnos nemi élet nélkül is megtörtént volna. De nyilván ha vannak rá utaló jelek, orvosi eredmények, amik gátat szabnak neki, akkor természetesen ki lehet bírni. De mondom, ha semmi ráutaló jel nincs, minden rendben van a terhességgel, akkor miért ne lehetne nemi életet élni, persze ésszel? Hisz az mindenkinek jól esik. És ha nem tudnád, a babának jót tesz, ha anyuka is jól érzi magát. Sőt, arra van a legnagyobb szüksége, hogy az anyuka kiegyensúlyozott legyen. Márpedig ha ki van elégülve, akkor az lesz. És ez nem jelent egyet azzal, hogy el fog tutira vetélni vagy ne lenne számára fontos a babája.

2017. dec. 28. 11:26
 15/22 anonim ***** válasza:
86%
Mind a 2 terhességem alatt végig éltem nemi életet. Az orvosom azt mondta, ha problémamentes a terhesség, akkor nyugodtan lehet. Most harmadszorra is terhes vagyok, 7 hetes. És a hormonok miatt sokkal jobban kívánom a szexet, mint amúgy, és igen nehéz megállni, úgyhogy amíg nem muszáj, nem is tartózkodom.
2017. dec. 28. 12:00
 16/22 anonim ***** válasza:
78%
Szabad.
2017. dec. 28. 12:11
 17/22 anonim ***** válasza:
7%
Utolsók, nektek mákotok volt. Valakinek meg nem. Hány egészsegesnek tartott terhesség szakadt meg úgy hogy szex után vérezni kezdtek, te jó ég. Mind itt olvastam őket hasonló kerdésnél ahol tapasztalatot kértek. De kinek mi a fontosabb :(
2017. dec. 28. 12:21
 18/22 anonim ***** válasza:
3%
Egyébként sokszor a nők azok akik bekattannak ha nem szexelhetnek, ezért siman bemesélik maguknak hogy a szex a babának is jó, meg hogy ha ettől elmegy amúgyis elment volna, és hasonló ökörségeket. Neha szégyennek erzem a saját nememet, a pasik sokkal jobban vigyáznának a magzatra, a nők meg simán bevállalják a vetélést csak meg legyenek rakva..tényleg szégyen.
2017. dec. 28. 12:24
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Akik ennyire lebeszelnek az orvos ellenere is, gondolom, tiltva voltak. Te nem. Igy neked szabad. Ennyi.
2017. dec. 28. 13:29
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 72 %-os!

Nehogy már sz..r embernek, meg s...r anyának titulálj, csak mert nem voltam tiltva a terhességem alatt a nemi élettől és mivel vágytam rá, a párom is vágyott rá, így csináltuk. Nem lett semmi gond. Van egy egészséges kisfiunk.

És aki nem él nemi életet és mégis elmegy a baba? Nyilván annak oka volt.

Én sajnálom, aki így járt és megértem, ha ezek után máshogy állnak hozzá a dolgokhoz, de akivel nincs semmi gond és nem is volt, annak engedd már meg, mielőtt bármi rosszat írnál róla és minősítenéd, hogy élje a saját életét! Köszönöm!

2017. dec. 28. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!