Iker terhes vagyok ezt a 8. héten állapították meg, de az egyik baba csak 10 mm a másik meg 30 mm ez normális vagy baj van?
Figyelt kérdés
#Ikertehesség fejlődési rendellenességek
2015. aug. 9. 11:38
2/4 anonim válasza:
Nekem is 8 hetesen állapitották meg hogy várandós vagyok.8 hetesen 9 mm volt a kicsi. Nézz esetleg kalkulátort,hogy másnak mekkora ennyi idősen a babája.Remélem minden rendben lesz
3/4 anonim válasza:
Az én egyik babám 1 kilóval kisebb volt, mint a másik. Nem mondanám, hogy probléma mentes terhesség volt..
4/4 A kérdező kommentje:
Kedves olvaso amit leírok nem panaszkodás mások hibáztatása végett írodott csak egy keleseredett anyaként. Kálváriám ott kezdödött mikor is megtudtam hogy újra hosszú idő után anyai örömök elé nézhetek . Boldogság mindenki részéről. Elmentem a kötelező orvosi vizsgálatokra ahol is megállapították elösször hogy egészséges babát várunk. Készültem a baba várásra nézegettem a babának szükséges dolgokat . 12 hetes terhese az egyik vizsgálaton közölték baj vana kicsi nem akar nagyon fejlődni. Keresem fel azt a korházat ahol is szülni szeretnék. Még aznap elmentem a korházba. Ahol megnyugtattak semmi baj csak ikrek lesznek. Teljes döbbenet mert eddig csak egy piciről volt szó. Mondták azért kicsik és akkora a méret külömbség mert az egyik kicsivel erősebb mint a másik és ne aggódjak a kisebb meg fog erősödni később.Megnyugodva immár két kicsit vártunk. 13 hetesen a kötelező szürèse közölték baj van. Nincs eggyik kicsinél sem szívhang. Összetörtem és mindenki körülöttem. És itt kezdődött minden leendő kismamák rémálma. Egy számomra teljesen addig ismeretlen orvos számomra etikátlan hozzá állása. Mikor a poklok poklát járom és érzem hogy nincs többé pocaklakó ő teljes ridegséggel és számomra gúnnyal közölte, most miért sirok egy olyan miatt ami tök normális az én koromba erre szàmíthattam volna (itt jegyzem meg 35 vagyok) és ne sirassak senkit mert azok nem is igazàn voltak még gyerekek. Meg külömben is örüljek annak hogy már van egy gyerekem és ezek ha megszülettek volna az élet tévedései lettek volna. Nincs elég beteg gyerek a földön. Kiborultam azt sem tudtam mit reagáljak. Voltam a beteg jogi tanácsadóban ahol is egy uriember teljes nyugalommal sajnálja az esetett de ezt nem tudom bizonyítani mert nincs bizonyítékom rá, és nincs miért ki ellen eljárni. Én nem azt szeretném hogy a doktort büntessék meg de szerintem egy bocsánat kérésre azért számítottam. Ennek már 2 hete azóta nem tudok aludni normálisan lelkileg visel meg tudom ez természetes de mégis. Voltam pszihologusnál is és a nyugtatokon kivűl egy tanácsal látott el. Törödjek bele . Köszönöm hogy ha elolvastátok remélem ez mással soha nem fordul elő.
2015. aug. 14. 06:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!