39 hetes kismamák hogy vagytok, mennyit gyarapodtatok? Nektek is fáj a keresztcsontnál?
Én 2 hete szültem, szintén túlhordással befektettek és hát... szerintem ne várd annyira. Nálam zselével próbálkoztak, ami fájásokat generált ugyan, de sem a baba nem került lejjebb tőle, sem én nem tágultam... 4x próbálták volna elvileg, a 2. után viszont durván elkezdtem vajúdni és végül 20 óra 3 perces brutál görcsök (!!) után, amikor elfolyt a magzatvíz, látták, hogy mekoniumos és császár lett belőle. Ha nem indítják, valószínűleg nem lett volna komplikáció, aznap du. még tiszta volt a víz, és több, mint valószínű, hogy az erőlködés, összehúzódások hatására kakilt bele a kislányom.
Egyébként én tök jól bírtam, 39 hetesen még mézeskalit sütöttem egy fél délután, bonyolult kajákat főztem, karácsonyi ajándékokért rohangáltam, csomagoltam, fát díszítettem... :) 12 kiló plusszal mentem szülni, most 4-gyel kevesebb vagyok, mint a terhességem előtt. :)
38 hetes vagyok, 6kg plusz van rajtam 5 nap mulva lesz a programcsaszar.
mindenem faj már 2 hete :/
Sziasztok!40+2hetes vagyok,mindjárt megyek vissza a dokihoz mert eddig semmi :( Én szombat ota jóslozok rendesen,20percesek voltak de nem sűrűsödnek.
Már idegileg kivagyok,mi külföldön élünk és nem tudom itt mi a protokol..meddig varnak vagy befektetnek e.
Nekem is tegnap iszonyatosan szurt a jobb bordámnál,ott a lába..alig tudtam elaludni.
Egyébkênt 16kilót hiztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!