Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39 hetes kismamák hogy vagytok...

39 hetes kismamák hogy vagytok, mennyit gyarapodtatok? Nektek is fáj a keresztcsontnál?

Figyelt kérdés
2017. dec. 26. 18:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Én holnap leszek 40 hetes, 16kg van rajtam. Nekem a bal bordám alatt fáj nagyon. Holnap fekszek be a kórházba,itt be kell a 40.héttől. Veled miujság?
2017. dec. 26. 18:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Én január 3-ra vagyok kiírva, sokszor beleszúr a keresztcsontba és persze nekem is a bordámnál fáj. Amúgy jól bírom, vannak jósló fájások. Annyi, hogy kijött nekem a lágyéksérvem, azt mondták szülhetek simán. Remélem igazuk van. Medencénél érzek ropogásokat.
2017. dec. 26. 18:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Ja, meg a cx2000 ugyhogy még semmi jóval nem biztatnak,hogy mostanság kibújik. :( Nemtudom mennyit kell bent lennem,mire indítanak,meg hogy a két éves kisfiam hogy viseli majd a sok távollétet :(
2017. dec. 26. 18:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Ami nagyon érdekes, hogy nekem ilyen méhlepény érettséget egyáltalán nem néztek. Sokszor kezdek igazán aggódni. A fogadott orvosom főorvos, a strepococcus kenetet mégis csak a 37. héten vette le. Viszont nekem azt mondták, ha a kiírt napján sincsen még semmi be kell mennünk. Ennek azért örülök, mert akkor megindítanák. Semmi értelmét nem látom a túlhordásnak.
2017. dec. 26. 18:48
 5/9 anonim ***** válasza:
39 hetes leszek csütörtokön, nekem a jobb bordám alatt katasztrofálisan fáj, valamint a bal combom, mintha lefutotam volna a maratont...
2017. dec. 26. 20:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja: 16 kg van rajtam is :/
2017. dec. 26. 20:33
 7/9 anonim ***** válasza:

Én 2 hete szültem, szintén túlhordással befektettek és hát... szerintem ne várd annyira. Nálam zselével próbálkoztak, ami fájásokat generált ugyan, de sem a baba nem került lejjebb tőle, sem én nem tágultam... 4x próbálták volna elvileg, a 2. után viszont durván elkezdtem vajúdni és végül 20 óra 3 perces brutál görcsök (!!) után, amikor elfolyt a magzatvíz, látták, hogy mekoniumos és császár lett belőle. Ha nem indítják, valószínűleg nem lett volna komplikáció, aznap du. még tiszta volt a víz, és több, mint valószínű, hogy az erőlködés, összehúzódások hatására kakilt bele a kislányom.

Egyébként én tök jól bírtam, 39 hetesen még mézeskalit sütöttem egy fél délután, bonyolult kajákat főztem, karácsonyi ajándékokért rohangáltam, csomagoltam, fát díszítettem... :) 12 kiló plusszal mentem szülni, most 4-gyel kevesebb vagyok, mint a terhességem előtt. :)

2017. dec. 26. 22:05
 8/9 anonim ***** válasza:

38 hetes vagyok, 6kg plusz van rajtam 5 nap mulva lesz a programcsaszar.

mindenem faj már 2 hete :/

2017. dec. 26. 22:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok!40+2hetes vagyok,mindjárt megyek vissza a dokihoz mert eddig semmi :( Én szombat ota jóslozok rendesen,20percesek voltak de nem sűrűsödnek.

Már idegileg kivagyok,mi külföldön élünk és nem tudom itt mi a protokol..meddig varnak vagy befektetnek e.

Nekem is tegnap iszonyatosan szurt a jobb bordámnál,ott a lába..alig tudtam elaludni.

Egyébkênt 16kilót hiztam.

2017. dec. 27. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!