Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyakori hüvelyfertőzés terhess...

Gyakori hüvelyfertőzés terhesség alatt, volt így más is?

Figyelt kérdés
Már rendesen kellemetlen a folytonos orvoshoz mászkálás...van minden hüvelyf. helyreállítás is és mégis mindig kiújul valami vagy baci vagy gomba...ráadásul a baba miatt is aggódom... valaki volt így...?
2017. dec. 23. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Állandó jelleggel ment a "flóravisszaállítás", nem csak a kúra után és így sikerült elérni, hogy ne legyen újabb fertőzés (2 naponta Lactofeel).
2017. dec. 23. 20:39
 2/4 anonim ***** válasza:
54%
Nekem is sokszor volt, az első trimeszterben folyamatosan, utána párszor. Akkor kezdtem el életemben először bugyit vasalni. Na meg ha volt lehetőségem, nagy wc után zuhany, és sehol máshol nem ültem a wc-re közvetlenül, csak otthon, még a rokonknál sem.
2017. dec. 23. 23:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Most én is küzdök vele. Még a terhességem előtt pár héttel streptococcust találtak a leoltásomban- panaszom nem volt, kaptam rá antibiotikumot.

8 hetesen, ezen előzmény miatt csináltak egy újat, és ugyanaz a streptococcus jött ki belőle... most újra antibiotikumot szedek.

Persze én is a babáért izgulok.

2017. dec. 24. 08:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia, én 11 hetes vagyok és nekem is volt fertőzésem. A nőgyógyász adott rá Micovag kupot, az a kup nagyon jó szerintem, nekem már az első hasznalat után jobb lett. Mondjuk csak 2 naponta lehetett használni és csak 3db-ot lehetett elhasznalnina dobozból. Nekem sajna nagyon volt folyásom. De már jobb. Én is aggódtam,hogy hátha valami baja lesz a babának, de nem lett. Remélem nem is lesz.

Nem ülök sehol rá a wcre, csa itthon. Még ismerősöknél,rokonoknál sem.

2017. dec. 24. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!