Valami vagy valaki mozog a hasamban?
Figyelt kérdés
Tudom hülyén hangzik és én sem akarom elhinni..Két gyermekem van,nem védekezünk a pàrommal,mert szeretnénk még egy babàt.Rendszeresen menstruàlok igaz csak bő egy napig van meg.Viszont a héten elkezdtem valamit érezni odabent.Szószerint olyan mint amikor megmozdul a baba..Ugye csak valami bélmozgàs?Tudom senki sem orvos itt és nem làttok bele,de hàtha volt valakinek ehhez hasonló érzése.A legkisebb gyermekünk 5 éves ìgy nem gondolnám fantom mozgàsnak.Kicsit kétségbe estem,mert ha ez màssal történik nem hiszem el.Orvos nem volt mert szabadsàgon van.És a lényeg nem csak egyszer érzem hanem napjàban többször.Kicsit molett vagyok ìgy nem mérvadó hogy nő e a hasam vagy sem.Kezdek bekattanni..Akkor legalàbb 16 hetesnek kéne lennem.Na de menstruàlhatok rendesen??Kérlek adjatok tanàcsot.Teszt ilyenkor még kimutatja ha terhes lennék?2017. dec. 23. 08:10
12/16 anonim válasza:
Azért én nem vennék mérget arra a negativ tesztre.16 hét körül nagyon minimális a hcg a szervezetben.Lehet már annyira lecsökent hogy ki sem mutatja.Meg kell várnod a dokit.
13/16 anonim válasza:
A hcg szint nem csökken le olyan mértékben, hogy ne mutatná a teszt...
14/16 A kérdező kommentje:
Igen mostmàr csak a doki tud biztosat mondani.Csak akkor érzem amikor leülök pihenni.Akkor abban a pillanatban megmozdul "valami". Nem képzelem be mert ha nem figyelek arra akkor is hirtelen mozgás van.Csütörtön jött meg,tegnap szinte màr semmi,ma meg egyàltalàn semmi nincsen.
2017. dec. 23. 14:09
15/16 anonim válasza:
Nekem gerincnel levo ideggyulladastol volt ilyen amire kaptam gyogyszert es elmult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!