Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valami vagy valaki mozog a...

Valami vagy valaki mozog a hasamban?

Figyelt kérdés
Tudom hülyén hangzik és én sem akarom elhinni..Két gyermekem van,nem védekezünk a pàrommal,mert szeretnénk még egy babàt.Rendszeresen menstruàlok igaz csak bő egy napig van meg.Viszont a héten elkezdtem valamit érezni odabent.Szószerint olyan mint amikor megmozdul a baba..Ugye csak valami bélmozgàs?Tudom senki sem orvos itt és nem làttok bele,de hàtha volt valakinek ehhez hasonló érzése.A legkisebb gyermekünk 5 éves ìgy nem gondolnám fantom mozgàsnak.Kicsit kétségbe estem,mert ha ez màssal történik nem hiszem el.Orvos nem volt mert szabadsàgon van.És a lényeg nem csak egyszer érzem hanem napjàban többször.Kicsit molett vagyok ìgy nem mérvadó hogy nő e a hasam vagy sem.Kezdek bekattanni..Akkor legalàbb 16 hetesnek kéne lennem.Na de menstruàlhatok rendesen??Kérlek adjatok tanàcsot.Teszt ilyenkor még kimutatja ha terhes lennék?
2017. dec. 23. 08:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
Próbáld meg a tesztet! Igen van aki végig menstruál. Főleg ha csak 1 napig tart az semmi. Regen is ilyen keves volt? Kivancsi vagyok, majd írd meg mi lett :)
2017. dec. 23. 08:16
 2/16 anonim ***** válasza:
83%

Simán lehet bélmozgás.

A legegyszerűbb megoldás a terhességi teszt.

2017. dec. 23. 08:20
 3/16 A kérdező kommentje:
3 napig tartott eddig.De iszonyatosan görcsöltem mostanàban mikor megjött.A doki nem fog hülyének nézni ha oda àllìtok ilyennel? Ha jól làttam két ünnep között nincsen..Januàr első hetében lesz csak rendelés.
2017. dec. 23. 08:22
 4/16 anonim ***** válasza:
74%
Én hallottam olyan aki majdnem 30 hetesen vette észre. Nem fognak meglepődni ha odaallitasz ilyennel.
2017. dec. 23. 08:27
 5/16 anonim ***** válasza:
74%
Azert mindenkeppp tesztelj egyet!! Ugyeketes gyogyszertarnal ha jarsz vegyel egyet. Januarig boven van meg idod csinalni
2017. dec. 23. 08:52
 6/16 A kérdező kommentje:
Persze veszek egyet.Megìrom mi lett az eredmény.De ilyenkor még van annyi hcg,hogy kimutassa?
2017. dec. 23. 09:14
 7/16 anonim ***** válasza:
74%
Tesztelj, addig nem mennék dokihoz.
2017. dec. 23. 09:50
 8/16 anonim ***** válasza:
74%
Igen, ki kell mutatnia a tesztnek. Kíváncsi vagyok én is , tesztelj, és írj.
2017. dec. 23. 10:01
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Persze, a teszt kimutatja. Egyébként pont most járt így a barátnőm, két gyereke van, és most, 16 hetesen vette észre hogy terhes. Igaz ő fogamzásgátlót szedett, minden hónapban megjött rendesen a megvonásos vérzése.

Neki az tűnt fel, hogy elkezdett nőni a hasa. Így utólag visszagondolva mondja , hogy volt terhességi tünet is, de egy három és egy egy éves gyerek mellett nem volt ideje ezen gondolkozni, fel sem vette , hiszen szedte a gyógyszert is.

2017. dec. 23. 10:06
 10/16 A kérdező kommentje:
Megcsinàltam a tesztet.Teljesen negatìv.Szóval marad a doki..Ha nem is baba valami akkor is van.
2017. dec. 23. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!