Ha a hasamban sokat mozog a baba, akkor nem lesz nyugodt baba, ha megszületik? Összefügg?
Figyelt kérdés
2013. júl. 11. 07:59
1/8 anonim válasza:
Az én lányom aktív baba volt a pocakban.Eleinte nyugodt volt mikor megszületett,de ahogy nőtt egyre inkább lett örökmozgó.:)
2/8 anonim válasza:
SZia a pocakomba a lányom nagyon aktív volt féltem is hogy jesszus majd ha meglesz akkor egy percet sem fogunk aludni, amikor meglett 3 hetes koráig kelt éjszaka utána végig aludta az éjszakát napközbe is sokat sludt szinte csak enni kelt fel, most 2 éves és egy örökmozgó enni nem akar leülni folyton csak menne, délután ugyan alszik még 2-3 órát aminek örülök.
3/8 anonim válasza:
az enyém is aktív volt a pocakban. Aztán fél éves koráig meg sem nyikkant, azóta meg 2 percre nem lehet leültetni, igazi sajtkukac.
4/8 anonim válasza:
Az enyém is aktív volt pocakban,hááát kint semmi nem változott. :D Egyfolytában meheek utána. :)
5/8 anonim válasza:
Fiamnál sosem kellett magzatmozgást figyelni,mert az volt csoda,ha egyáltalán nem moccant meg odabent.Éjszaka sem tudtam aludni tőle,mindig szambázott.Most ugyanez van,egy percre sem áll meg,örökmozgó duracell nyuszi,és kevés az alvásigénye is.
6/8 anonim válasza:
Nekem két fiam van. A nagyobbik sokat mozgott a pocimban, de nyugodt kisgyerek lett, órákig leköti rajz, mese, gyurmázás.
A kicsi miatt befektettek a végén a kórházba, mert NST-ken szinte mindig aludt, értékelhetetlen volt, de egyébként is lustica volt a hasamban. Na ne tudd meg, micsoda kis energiabomba idekint, egész nap szalad, felmászik mindenhova, fáradhatatlan. Szóval nincs feltétlenül összefüggés.
7/8 anonim válasza:
Kislányom nagyon aktív volt a pocakban. Hát most ugyanez van, 15 hónapos de meg nem áll egy percre sem. Igazi energiabomba! :)
8/8 A kérdező kommentje:
aranyosak vagytok, köszönöm az eddigi válaszokat. Szóval akkor nagyjából lehet összfüggés :)
2013. júl. 11. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!