Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vizsgálatok? Bővebb lent

Vizsgálatok? Bővebb lent

Figyelt kérdés

Nincs fogadott dokim és nem is akarok. Sokan panaszkodnak rájuk hogy nem voltak hajlandók be menni a szülésekre. Csak a védőnőhöz járok. Olvastam több helyen is hogy vannak olyan vizsgálatok amik nekem nem voltak és nem is lesznek. Pl: hüvelyi UH stb. Az lenne a kérdésem hogy nekem külön egy ügyeletes nőgyógyásszal meg kellene csináltatnom ezeket a vizsgálatokat vagy sem? Tudom butának tünök de első babámmal vagyok terhes és nincs sok tapasztalatom a kezelések terén.

30hkm

2017. dec. 22. 08:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A 12-20 hetes genetikai vizsgálat megvolt?30 ik és a 36 ik héten szoktak még ultrahangot csinálni Nálunk az sztk ban csinálják a terhesgondozást ahol mindig adják a következő idöpontot az esedékes uh ra.Nem kell ehez fogadott orvos,de nekem az irásod alapján ugy jön le hogy nemsok uhn voltál?
2017. dec. 22. 08:58
 2/6 anonim ***** válasza:
A huvelyi uh a varandossag alatt (ahogy barmilyen huvelyi vizsgalat) fertozesveszellyel jar, hasi uh-n gondolom, megneztek?
2017. dec. 22. 10:22
 3/6 anonim ***** válasza:

A hüvelyi uh egy lehetőség,NEM KÖTELEZŐ! A doki gyakorlata,tapasztalata és az uh gép minősége dönt.

Én magándokihoz jártam,egy hüvelyi uh-m sem volt,csak hasi.

A kötelező genetikai uh-k legyenek meg:12.,18. heti meg nem is tudom,melyik kötelező még.

2017. dec. 22. 13:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Idaig hova jartal orvoshoz? Ki kuldott a vedonohoz? Hol voltal eddig a rendszerben? En nem ertem, bocsi!

Olyan mintha 30 hetrsen teged orvos nem latott volna a vedonon kivul!!!

Egyebkent neki kellene tajekoztatni mindig a soron kovetkezo vizsgalatokrol is...

2017. dec. 22. 14:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Hasi UHra rendszeresen járok. A genetikai UHk se voltak több 3 percnél. Most lesz az utolsó 32hetesen utána NSTre kellesz járni. Csak aggódtam mert több helyen olvastam hogy olyanvizsgálatokon voltak a kismamák amiken én nem és ez elbizonytalanított. Köszönöm a válaszokat! :)
2017. dec. 22. 22:36
 6/6 anonim ***** válasza:
(3-as, nincs kotelezo vizsgalat egaltalan, egyik sem az. 4 pecset kell a kiskonyvbe az egyszeri anyasagihoz, egyebkent az uh-k nem kotelezok, csak egy lehetoseg, amiket ingyenesen igenybevehetsz).
2017. dec. 23. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!