Az ultrahang vizsgálatok nem ártalmasak a babára?
12 hetesen mar 5 vol?
De, artalmas, de mivela magyar nok penzelik a dokikat, azert sosem fogjak bevallani.
Olvass amerikai tanulmanyokat!
Egyebkent MINDEN fejlett nyugati orszagban, USA ban, Ausztraliaban ketto , azaz ketto db ultrahang van. Szerinted miert ?
Nekem a tüszőrepedes óta volt 9 uh-m, mert hiperstimulált lettem és kozel életveszélyes állapotba kerültem, most vagyok 12 hetes. Az orvosom, aki egyébként alapból nem csinál havonta sem uh-t a terhesgondozáson, csinált ebből ötöt. Voltam az orszag legjobb genetikusánál is. Erre is rákérdeztem, azt mondta nem gond. Persze ezek az uh-k nagyrészt nem hosszú uh-k voltak.
Amikor a fiunkkal voltam terhes, akkor csak 5 uh-m volt egész terhesség alatt, de az egy problémamentes terhesség volt.
Kedves 2. hozzászóló!
Igen, 5 UH-on voltam eddig, mert sajnos nem probléma mentes a terhességem. A továbbiakban csak a kötelezőre szeretnék menni, remélem nem lesz semmi gond.
Ja és nem én pontoztalak le, de azért lehettél volna kicsit kedvesebb is. Pont azért tettem fel a kérdést, mert picit félek, hogy tényleg ártalmas.
Sajnos elég sok problémás terhesség van és gondolom azok a kismamák sem csak a kötelező UH-okon vesznek részt.
Azért köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!