Milyen amikor nő a pocak? Mensi szerű fájdalom is van olyankor?
Figyelt kérdés
Ha helyezkedik a baba akkor is lehet mensi szerű fájdalom?2010. jún. 3. 09:11
1/8 anonim válasza:
Nekem úgy szokott lenni, hogy szurkál egy kicsit..mensi szerű fájdalom és két-három nap után látványosat nő a hasam. Amikor mozgolódik akkor is szokott nálam olyan lenni, amikor elhelyezkedik kényelmesen, akkor elmúlik.
2/8 anonim válasza:
Jézusom..közben beszéltek hozzám:D bocsi a sok amikorért:D
3/8 anonim válasza:
akkor tudtam hogy nő a hasam amikor a köldökömbe állandóan nyillalt napokig úgy fájt húzodott a méhem
na akkor tudtam hogy a bébibogyó növekszik :-)
4/8 anonim válasza:
Nekem semmi mesi szerű fájdalom nem volt illetve nincs! Vagyis teljesen más jellegű érzés a növekedés, a hasam két oldala húzódott, nyillalt néha, esetenként úgy éreztem/érzem, mintha elnehezedne a hasam. 28 h
5/8 anonim válasza:
Nalam nincs menszi szeru fajdalom. Puffadtnak erzem magam es nagyon feszul a hasam.Neha ugy erzem mintha egy nagy ko nehezedne ra.
24 hetes km
6/8 anonim válasza:
U.a.mint az előttem szóló.Puffadásos érzés és néha úgy érzem mintha ki akarna pukkadni a pocakom,kellemetlen ,de nem fáj.
19 h km.
7/8 anonim válasza:
Nekem is olyan, mint mikor mensi volt, vagy mintha felfáztam volna, eltart 1-2 napig, majd észreveszem, hogy rövidebb lett egy-egy felsőm:)
8/8 anonim válasza:
én nem éreztem semmit..időszakok voltak,amikor ugrásszerűen megnőtt a pocim,de ezen kívül,mintha nem is lett volna ott a babóóó... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!