Hogy nőhet ilyen eltérő mértékben a kismamák pocakja?
Én most 10 hetes vagyok,és a leírásod alapján kb. ugyanolyan már most a pocakom: köldök alatt határozottan gömbölyű és szűk ruhában letagadhatatlan.
Én azt gondolom, hogy ez ezek miatt lehetséges:
Márciusban még ikerterhes voltam- a 20. héten vetéltem el... Szerintem hamar 'emlékezett' a szervezetem.
47 kg-val lettem most terhes, és keskeny a medencém, így csak fel, és előre tud nőni minden...
A hasfalam még nem erősödött vissza az ikerterhességből (20 hetesen mindenórásnak néztem ki, ott is gyorsan nőtt).
Szóval alkat + előzmények szerintem.
Sok minden számít, a hasizom erőssége, a belső anatómia, a magasság. Nekem például az első terhességem annyira nem látszott, hogy bővebb ruhában még mindenórásan sem néztem ki terhesnek (pedig vékony vagyok, 40 hetesen 94 cm volt a haskörfogatom és született egy 3030 grammos lányom).
Az ikerterhességemnél meg akkora hasam volt, mint más átlagos nőnek egy babával (a 36. héten 108 cm) és mégis született egy 2300 és egy 2200 grammos gyerekem, majd egy hónappal utána senki meg nem mondta volna hogy terhes voltam valaha is. Erős volt a hasfalam, hosszú derekam van és hátrahajló méhem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!