Valóban oka van, h csak harántban és farosan feküdt eddig a kicsi?
Figyelt kérdés
A vedonom szerint altalaban anatómiai (általam) oka lehet vagy rövid esetleg a koldokzsinor, vagy h túl szűk a medencém
28hetes vagyok. Tudom h meg foroghat, csak érdekelne pár vélemény. Orvoshoz januárban megyek, tőle bővebben érdeklődöm majd
2017. dec. 20. 18:18
11/12 anonim válasza:
Az én kisfiam ferde majd haránt majd farfekvéses volt majd újra haránt és végül 32 héten fordult be. Nem volt anatómiai oka. Széles csípőm van, elfért. A köldökzsinór is rendben volt. Viszont most két és fél hónapos, izomtónus problémája van a lapockáin vállain amit a fekvés kárára írnak, plusz gótikus szájpadlása van, ami szoptatásnál okoz némi gondot és ezt is a haránt okozhatja. Nekem ezeket mondták, orvosok, védőnők, szoptatási tanácsadó, gyógytornász. Talán érdemes születés után figyelni ezekre 😊
12/12 A kérdező kommentje:
Figyelek mindenkeppen. Koszonom☺
2017. dec. 21. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!