Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges h a kicsi vízszíntb...

Lehetséges h a kicsi vízszíntben fekszik bennem?

Figyelt kérdés
Nemtudom ez elofordulhat-e , van-e helye ehhez 27+ nál, de 2 napja még faros volt (uh szerint meg mérget is vettem vna rá mert nagyon erosen rugdosott lefele mar 2 hete)erre tnap delutan nagy mozgastbereztem es azota a jobb oldalamat mintha szétrugná a balost piszkálgatja.
2017. dec. 17. 07:26
 1/8 anonim ***** válasza:

Nálam is faros volt 22 hetnel , majd egy hét nulva megfordult .

Ugyanezt erzem amit te ugyhogy szeintem elfekudt harantba , csak nekem a bal oldalamat rugja le borda alatt jobb oldalt piszkal 🙂

25hkm

2017. dec. 17. 07:39
 2/8 A kérdező kommentje:
A vedonom szerint is harántban van de azt mondta az inkább ikreknél jellemző és 3-4% fekszik harántban. Meg sem lepödök már mert minden ilyenbe bele esek😁😁🙂🙂🙂
2017. dec. 17. 09:51
 3/8 A kérdező kommentje:

Hátha hasznos neked is

[link]

2017. dec. 17. 09:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem feküdt harántban, huszonötödik hét környékén, ultrahangon látszott. Meglepődött az orvos, de azt mondta, hogy bajnak nem baj, mert még bőven van helye forogni. Egyébként is minden uh-n máshogy feküdt szinte. A végén szépen fejjel lefelé volt.
2017. dec. 17. 10:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Elso vagyok de el se olvasom inkabb a linket mert hajlamos vagyok mindent bekepzelni😖

Csak előre minden rendben lesz😇❤

2017. dec. 17. 11:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Ó semmi rossz nincs benne leírva !:) csak infók.
2017. dec. 17. 11:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Nekem eddig végig faros volt , egyszer sem volt fejvégű (remélem jol irom) vagy higy mondják.
2017. dec. 17. 11:40
 8/8 anonim ***** válasza:
2#vagyok 🙂mikor mesz uhra legkozelebb? Irj am hogy megfordult e😍
2017. dec. 18. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!