Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nőgyógyászati lelethez ért...

Nőgyógyászati lelethez ért valaki? A méhnyálkahártya vastagságom utalhat terhességre?

Figyelt kérdés

Dec. elsején volt az utolsó vérzés, másfél hónapja próbálkozunk a babával. Ma voltam orvosnál rákszűrésen, és meg is ultrahangozott. Nem is értettem, mert utoljára 2010-ben néztek meg TB alapon hüvelyi UH-val, amikor a kislányommal voltam terhes, és az első vizsgálatra mentem..( magánrendelésen sem csinálnak itt, többnyire kismamáknál ) Az orvos nem mondott semmit.

Értékeim:Ép hám, bővebb fluor.

Normál külső genit, kp. tág hüvely, sima portio, R- nagy uterus afv-ben, mobilis, környezete szabad.

Gynec UH: átlagos nagyságú uterus, az endometrium 8 mm. Kóros nem látható.

Szerintetek van ebben bármi olyan ami utalna terhességre?

2017. dec. 20. 13:50
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Nem az a bajom, hogy nem azt írtátok amit hallani szeretnék. Az a bajom, hogy egy lelethez valamennyire hozzáértő, már terhes anyuka személyes tapasztalat alapján való válaszát vártam volna. Pl. nem terhesen milyen vastag, terhességben milyen vastag a méhnyálkahártya stb. A koraterhességi, esetleges elváltozásokra lettem volna kíváncsi a nem terhes állapothoz képest, viszonyításként. És megint nem a kérdésre jött válasz, hanem csesztetés, finoman hülyének nézésem, butázásom. Már bocs, de kit érdekel hogy idegen emberek hülyének vagy butának tartanak? Konkrétan leszarom. A kérdésre válaszoljatok! Ez olyan nagy kérés?
2017. dec. 20. 15:12
 12/38 anonim ***** válasza:
91%
Google-be beírod, hogy méhnyálkahártya vastagsága és jönnek sorban a találatok. Beleolvasgattam, a te 8 mm-ed annyit jelent, hogy normális egészséges méret, amiben akár meg is tud tapadni egy embrió. Azaz nincs olyan eü bajod, ami túl vékony nyálkahártyával jár. De nem vagy terhes.
2017. dec. 20. 15:31
 13/38 anonim ***** válasza:
85%
Én voltam terhes 10 mm-rel és nem voltam terhes 16 mm-rel. Nem jelent semmit a 8 mm. De ha dec 1-jén menstruáltál, akkor még nem is láthatnak semmit uh-n. Ha elmarad a menszeszed, akkor csinalj egy tesztet es ennyi.
2017. dec. 20. 15:55
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

Megint 5ös vagyok.

En pl leirtam h semmi se utal terhessegre.

2x veteltem, 2 evig vartunk a babára és 28.hetben járok.

Tudok par dolgot, de SEMMI nem utal terhességre. Attól lehetsz terhes (ezt is írtam) de még nem láthatott semmit! Nyugi már..

2017. dec. 20. 15:57
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

13#ugyanezt irtam kb de az neki neki jo(5ös válasz)

Csak ott leirtam h bnomnek nem volt baba 17mmes mnyhval

Nekem lett 9,5mmessel (ugy h akkor mar 4 napja kesett)

2017. dec. 20. 15:58
 16/38 A kérdező kommentje:
Köszi! ilyen válaszokat vártam. Nem jóslásokat, hogy terhes vagyok vagy sem. Arra ott van a teszt, ha késni fog esetleg, addig nem csinálok tesztet sem.
2017. dec. 20. 16:16
 17/38 anonim ***** válasza:
85%

Ne izgulj, a legtöbb kérdésnél sokan név nélkül is tudják hogy "már megint az irta ki aki..." Főleg ha valaki naponta vagy hetente feltesz egy kérdést és ugyanazon pörög, hátha más válaszokat kap.

Ehhez nem kell rutinosnak lenni. Az orvos az3rt van ott és azért orvos hogy értsen hozzá. Ha látna valamit mondaná. De kérdezni s lehet ám tőle, válaszolni fog. Korai hogy bármit lásson. A megvastagodás meg lehet a menzesz közeledése miatt is, ilyenkor megvastagszik, ha nem történik meg a megtermékenyités és a beágyazódás akkor leválik.

2017. dec. 20. 16:36
 18/38 anonim ***** válasza:
77%
Ha ennyire rágörcsölsz, kb. sosem leszel terhes.
2017. dec. 20. 16:47
 19/38 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 8mm vastagságra azt mondta a doki, hogy nemsokára meg fog jönni, kb félidőben lehetek! 18 nap múlva meg is jött! Igaz szülés után voltam 7 héttel, de ebből látta, hogy beindult a ciklusom!
2017. dec. 20. 17:28
 20/38 A kérdező kommentje:

Persze, mint már írtam, hülye nem vagyok. :)

Tudom, hogy vérzés előtt is megvastagszik. És nem görcsölök rá, csak szeretném, ez minden. Türelmes típus vagyok. Csak az volt a fura, hogy amióta az eszemet tudom, engem még soha nem Uh-zott egyik sem TB alapon, pedig sok orvossal volt dolgom. Ezek szerint ő csinálta jól, mert alapos volt. 36 leszek, egy pár nőgyógyászati vizsgálaton túl vagyok, van egy kislányom, elég sok mindenről tájékozott vagyok, higgyétek el. Az orvosnak is csak akkor kötelessége tájékoztatni, ha 100 %-os abban amit lát. Szerintem, de ez csak az én véleményem. Azt viszont megígérem, hogy ha úgy van, és összejön, minden kérdésemhez megy a két csíkos fotó, ennyi cseszegetés után.

2017. dec. 20. 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!