Nőgyógyászati lelethez ért valaki? A méhnyálkahártya vastagságom utalhat terhességre?
Dec. elsején volt az utolsó vérzés, másfél hónapja próbálkozunk a babával. Ma voltam orvosnál rákszűrésen, és meg is ultrahangozott. Nem is értettem, mert utoljára 2010-ben néztek meg TB alapon hüvelyi UH-val, amikor a kislányommal voltam terhes, és az első vizsgálatra mentem..( magánrendelésen sem csinálnak itt, többnyire kismamáknál ) Az orvos nem mondott semmit.
Értékeim:Ép hám, bővebb fluor.
Normál külső genit, kp. tág hüvely, sima portio, R- nagy uterus afv-ben, mobilis, környezete szabad.
Gynec UH: átlagos nagyságú uterus, az endometrium 8 mm. Kóros nem látható.
Szerintetek van ebben bármi olyan ami utalna terhességre?
Ha nem hívták fel rá a figyelmed, akkor nem lehetsz terhes.
Már a múltkori 2 kérdésedben is számtalan ember leírta, hogy nem valószìnű hogy terhes vagy. Ne pörögj már rá másfél hónap után ennyire meg begolyózol!
Ha vastag se biztos h baba lesz es ha vekony akkor se biztos h nem lesz..
Bnőmnek 17mmes volt azt mondtak lehet, h terhes. Erre semmi.. csak akkor vastagabb lett.
Nekem azt mondták 9,5mmre h biztos kémiai terhessegem volt mert nincs baba a pozitiv teszt ellenére.. 4 nap keses utan se lattak semmit.
Ennek ellenére 27+5hetes terhes vagyok
3# vagyok
Biztos nem terhesseg miatt uhzott meg amugy
Hanem megnezte van-e vmi elvaltozas bent.
Nézd, az is segítség, ha valaki nem asszisztál és bólogat a butaságokhoz, hanem felhívja rá a figyelmed. Olyan dolgokra szoktad rákérdezni hogy lehet-e terhesség, ami tényleg butaság. Pl. mint ez a mostani.
Ha az ember szó nélkül hagyja, vagy a lelked simogatása érdekében azt írja hogy igen lehet terhesség, az hamis reményt kelt. Az jobb volna?
De tényleg ha leveszed a neved jobb, mert akkor tiszta lappal indulsz és aki már látta ezt meg az előző 2 kérdésed, a 4.-nél már nem csóválja előre a fejét.
Figyelj már
... most az a bajod h nem azt irtuk terhes vagy?
Ha az vagy, akkor se láthatta az orvos és a méhnyálkahártya sem mérvadó meg semmi. Csak a felritkulás lehetett vna gyanús , de az sem volt mert korai. Érted?
Nem vagy terhes. Szval feleslegesen írtál ebbe a kategoriaba
Személyszerint én nem akarlak bántani, elsore is normalisan írtam pl. De azert haragudni, mert nem azt kapod amit varsz..
Egy terhesseghez honapok is kellhetnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!