Kismamik! Hogy fogják hívni a babátokat ha lány illetve fiú lesz?
Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 21:45
41/50 anonim válasza:
Sziasztok.25+5hetes kismama vagyok.Nekünk fiúnk lesz és az Aurél nevet választottuk neki.Ha lány lett volna,akkor Aurélia.Első babánk,mindenkinek boldog babavárást kivánok.:))
43/50 anonim válasza:
Végigolvastam hátha találok valami hasznos ötletet de hát nehéz engem meggyőzni bármivel is. 20 hetesek vagyunk és még nem tudjuk fiúcska vagy lányka. Ha lány akkor Sofia Erzsébet lesz a nagymamám után ha fiú akkor azt csak a jó Isten tudja, mert nem tudunk egyezni. Én Félixet szerettem volna...apjuk azt gondolja Frederick lesz.
44/50 anonim válasza:
Szia!
18 hetes terhes vagyok és még nem tudom a baba nemét, de ha lány lesz akkor Zoé (de szóba került Édua is), ha fiú akkor talán Viktor, bár a férjemnek nem ez nem igazán tetszik, így nem jutottunk döntésre:) Amúgy nekem tetszik még a Dániel, és most, hogy így olvastam az Olivér is. Majd kiderül melyikre sikerül rábeszélnem a férjemet:)
A kisfiamnak egyébként Zénó a neve, ezért most Zoé-t várunk:)
Minden jót!
46/50 anonim válasza:
En meg csak 7 hetes vagyok, de nekunk ha kislany lesz akkor Maja lesz, ha fiu akkor meg Oliver vagy Patrik.
48/50 anonim válasza:
Szia!
Kislány lesz, Emese Tímea, és 30 hetes vagyok. :-)
49/50 anonim válasza:
Sziasztok Kismamik!
Nekünk van már Emesénk, Ákosunk és most Balázst várunk!:)
29 hkm
50/50 A kérdező kommentje:
gratulálok mindenkinek:)nagyon szép nevek.
2010. jún. 5. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!