Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is ilyen türelmetlen volt...

Más is ilyen türelmetlen volt időnként? Még csak 21 hetes vagyok, de már alig várom, hogy megszülessen és babázhassak.

Figyelt kérdés
Nagyon élvezem a terhességet, de már nagyon babáznék és mikor ezt elmondom, mindenki azzal ijesztget, hogy addig örüljek még bent van, mert utána nagyon nehéz lesz. Én meg valahogy nem így képzelem. Csalódni fogok. Bocsánat, ha a kérdés idétlen!
2008. okt. 25. 09:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is a 21 hetet taposom,és én is türelmetlen vagyok.

Minden témàhoz befüzöm a babàt is,minden percem a gondolat,hogy babàm lesz:)

Én is szeretnék màr inkàbb babàzni,mint terhes lenni,mert màr nem kivànom,hogy mindennel ovatosabban kell bànni,nem szeretem ha hànyingerem van,vagy a szagokkra reagàlok rosszul stb..

De ha itt lesz én is hallom a hàtrànyokat,hogy sokszor az ember belefàrad,nincs sajàt szabad pullanatod,még jobban aggodsz majd mint most..stb stb.

Szerintem ez normàlis menet.

Mindenki aki a terhességének örül,az kissé türelmetlen,mert àtni akarja a babàjàt a karjàn:)

Én ugy vagyok vele mostmàr hogy a pozitiv oldalàt nézem,és az utolso 19 hetet élvezem,egyedül!

Jàrok vàsàrolni kedvemre,spontàn kelek fel,spontàn alszok,amikor kedvem tartja,akkor szaladok fodràszhoz vagy szépségszalonba amikor kedvem tartja.

Élvezem a nyugodt pillanatokat.

Mert utàna màr nem te fogod eldönteni hogy mikor leszel szabad,hanem a babàd:)

Élvezd az utolso heteket egyedül,gyüjts energiàt,olvass a baba nevelésröl,vagy hasonlo dolgokrol,kezdj el altato dalokat,mondokàkat felidézni,tervezd a baba szobàt,vagy vegyé baba ruhàkat,mindent amire vàgysz!

Bàr én osztom a tanàcsot,holot én is türelmetlen vagyok,de szerintem lesz még elég idönk babàzni.

Csalodni tuti nem fogsz,ezt olyan mondhatja,aki nem vàgyottt igazàn a babàra.

Nekem ha a babàm 4 alkalommal kel fel éjjel,akkor se csalodok,mert felelösséget vàllaltam elötte.

És én döntöttem ugy hogy megszületik,nem pedig a baba ..

2008. okt. 25. 09:26
 2/5 A kérdező kommentje:

A csalódni fogok után lemaradt a ? jel. Ezt nem állítani, hanem kérdezni akartam.

Köszi a választ! Sajnálom, hogy neked ennyi tüneted van. Én mázlista vagyok, mert nekem semmi bajom teljesen jól érzem magam, csak várom a babát! :-)

2008. okt. 25. 10:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia. Csak csatlakozni tudok az előttem íróhoz. Nekem 9hetes a kisfiam,és nagyon jó baba és így is nagyon nehéz. Nem nagyon van szabad pillanatom csak mikor alszik. Most is itt az ölemben. És ha alszik is,és én teszem a dolgomat,mindig fülelek hogy nem e sír. Nekem jó terhességem volt,nem lett volna semmi bajom ha nem találnak.(cukorbetegség,magasvérnyomás) élveztem minden pillanatát,tedd te is ezt,mert hipp-hopp elmegy az a pár hét! Szép babavárást és könnyű szülést kívánok!
2008. okt. 25. 10:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Ezzel én is igy voltam,hogy minden gondolatom a baba volt.Csak arra tudtam gondolni egy ideig mikor tarthatom a kezemben,mikor mehetek sétálni vele,mint a többi anyuka.Pedig olyan rendes a kisfiam odabent,hogy én rosszul nem is voltam sohasöt élvezet volt ez a pár honap.Most 34 hetes vagyok és megváltozott egy kicsit a véleményem.Persze alig várom,hogy megszülessen mégis arra gondolok többet milyen gyorsan eltelt és hamarosan már nem érezhetem ahogyan mocorog ideben,pedig ez gyönyörű érzés legalábbis számomra.Hidd el hamar eltelik majd.
2008. okt. 25. 10:58
 5/5 anonim ***** válasza:
A második válaszadó vagyok. A harmadik válaszadónak. Én ahogy megszültem első fürdésnél kerestem a hasam,olyan rossz volt hogy nincs olyan jó kemény hasam és nem mozog benne semmi. Viszont én voltam a világon a legboldogabb mikor a kezemben fogtam,és végre láthattam őt. A terhesség maga is egy csoda,de hát még az mikor ott tartod a kezedben akire 9hónapig vártál.
2008. okt. 25. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!