Más is ilyen türelmetlen volt időnként? Még csak 21 hetes vagyok, de már alig várom, hogy megszülessen és babázhassak.

Én is a 21 hetet taposom,és én is türelmetlen vagyok.
Minden témàhoz befüzöm a babàt is,minden percem a gondolat,hogy babàm lesz:)
Én is szeretnék màr inkàbb babàzni,mint terhes lenni,mert màr nem kivànom,hogy mindennel ovatosabban kell bànni,nem szeretem ha hànyingerem van,vagy a szagokkra reagàlok rosszul stb..
De ha itt lesz én is hallom a hàtrànyokat,hogy sokszor az ember belefàrad,nincs sajàt szabad pullanatod,még jobban aggodsz majd mint most..stb stb.
Szerintem ez normàlis menet.
Mindenki aki a terhességének örül,az kissé türelmetlen,mert àtni akarja a babàjàt a karjàn:)
Én ugy vagyok vele mostmàr hogy a pozitiv oldalàt nézem,és az utolso 19 hetet élvezem,egyedül!
Jàrok vàsàrolni kedvemre,spontàn kelek fel,spontàn alszok,amikor kedvem tartja,akkor szaladok fodràszhoz vagy szépségszalonba amikor kedvem tartja.
Élvezem a nyugodt pillanatokat.
Mert utàna màr nem te fogod eldönteni hogy mikor leszel szabad,hanem a babàd:)
Élvezd az utolso heteket egyedül,gyüjts energiàt,olvass a baba nevelésröl,vagy hasonlo dolgokrol,kezdj el altato dalokat,mondokàkat felidézni,tervezd a baba szobàt,vagy vegyé baba ruhàkat,mindent amire vàgysz!
Bàr én osztom a tanàcsot,holot én is türelmetlen vagyok,de szerintem lesz még elég idönk babàzni.
Csalodni tuti nem fogsz,ezt olyan mondhatja,aki nem vàgyottt igazàn a babàra.
Nekem ha a babàm 4 alkalommal kel fel éjjel,akkor se csalodok,mert felelösséget vàllaltam elötte.
És én döntöttem ugy hogy megszületik,nem pedig a baba ..
A csalódni fogok után lemaradt a ? jel. Ezt nem állítani, hanem kérdezni akartam.
Köszi a választ! Sajnálom, hogy neked ennyi tüneted van. Én mázlista vagyok, mert nekem semmi bajom teljesen jól érzem magam, csak várom a babát! :-)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!