Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A magzat mellkasában folyadékg...

A magzat mellkasában folyadékgyülem látható. Mi az oka?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 12. Hetes UH-n találtak a babám mellkasában a szíve körül ( nem a szív burokban ) 1,2mm -es folyadékgyülemet. Esetleg valaki tapasztalat? Mi lehet az oka?

Kórházba vettek vért torch szűrésre, januarba kell vissza mennem UH kontrollra és vesznek magzatviz mintát . A Down szűrés negatív! Hallani sem akarok róla hogy a terhességet meg szakítják .

A méretei jók, a szíve is normális ütemben pulzált , minden tökéletes csak ez nem, nem értem mi lehet nagyon aggódom .

2017. dec. 18. 09:28
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Átérzem az aggodalmad, szörnyû ilyenkor a tehetetlenség és a bizonytalanság. A fiamnál nem szív problémát láttak, de elküldtek magzati szív UH-ra, és Torch-szûrésem is volt. Borzasztó volt várni, de végül minden rendben volt.

Sajnos a kérdésedre nem tudom a választ, de szurkolok, h minden rendben legyen!

2017. dec. 18. 13:34
 12/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm együtt érzésed! A fiadnak mit találtak amiért ezeken át kellett esned? Szörnyű várakozni ..
2017. dec. 18. 13:51
 13/28 anonim ***** válasza:

Sajnos tanácsot nem tudok adni, de kíván nektek a legjobbakat!

Remélem minden rendben lesz.

2017. dec. 18. 14:01
 14/28 anonim ***** válasza:
*kívánom
2017. dec. 18. 14:02
 15/28 anonim ***** válasza:
11-es vagyok. A beleinél láttak eltérést az UH-n, ami lehetett volna szív eredetû probléma miatt. De szerencsére nem az volt, a köv. UH-n már nem látták. Teljesen egészséges. Bízom benne, hogy minden rendben lesz!
2017. dec. 18. 16:24
 16/28 A kérdező kommentje:
Akkor bízom benne hogy legközelebb nálunk sem látni semmit .
2017. dec. 18. 17:29
 17/28 A kérdező kommentje:
És tőled is vettek magzat vizet ? Vagy hamar kiderült hogy szerencsére nincs baj ?? Nekem 3 hetet kell várnom az ultrahangra , 4 hét múlva magzatvizet vesznek és 5 hét múlva lesz a szív uh.
2017. dec. 18. 17:33
 18/28 anonim ***** válasza:
Magzatvizet nem, de genetikai tanácsadásra elmentünk. Miért olyan soká mész? Szív uh-n a Czeizel Intézetben voltunk, kb 2napon belül kaptunk idôpontot. Nem bp-iek vagytok? Vagy az ünnepek miatt?
2017. dec. 18. 18:01
 19/28 anonim ***** válasza:

Remélhetőleg spontán rendbejönnek a dolgok. A mai modern vizsgálatokkal sok olyan apróságot észrevesznek, ami régen is sokaknál volt, de senki sem tudott róla. Ezzel biztatott az orvos, mikor az ultrahangon asszimetrikusnak látta az újszülött kisfiam fejében az agykamrákat. "Lehet, hogy a miénk is ilyen, csak azt senki se vizsgálta."

Viszont ha tényleg beteg a kisbabátok, akkor sem kényszeríthet rád seki semmilyen döntést. Ha meg akarod szülni, elfogadhatod őt olyannak amilyen, annyi időre, amit veletek tud tölteni.

Nagyon remélem, hogy valójában egészséges gyermeketek születik majd.

2017. dec. 18. 20:28
 20/28 A kérdező kommentje:
Ez igaz, én is azzal vigasztalom magam, hogy lehet magzat kent nekem is volt ilyen csak 21 éve nem vették észre . Nagyon köszönöm a jó kívánságokat ! A remény hal meg utoljára .
2017. dec. 18. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!