Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetesen megtalálhattam a...

9 hetesen megtalálhattam a szívhangot Angel Sounds-zal? Van más is, akinek sikerült ilyen korán?

Figyelt kérdés

Volt korábban egy ikerterhességem, és ott mind a két babát szépen el tudtam különíteni, szóval nem először próbálom...

Most úgy gondolom, hogy a köldökzsinór pulzálást találtam meg, de ugyebár az nem pulzálna, ha a baba nem élne, és üteme a magzati szívritmussal megegyező.

Szóval én nagyon megörültem neki, mert biztos voltam benne, hogy ilyen korán semmit sem fogok hallani; csak mára elmúlt minden terhes tünetem, és ijedtségből gondoltam, teszek egy próbát...

A szeméremdombon találtam meg, középtájon.

Mit gondoltok, tényleg lehetséges ilyen korán?

Másnak is sikerült ilyenkor már?

(Vékony testalkat vagyok -48 kg- talán ez is számít, hogy hamarabb sikerült.)

2017. dec. 17. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Én ducibb vagyok (86 kg), második baba. Tegnap reggel találtam meg először, kedden leszek 11 hetes :)
2017. dec. 17. 16:08
 2/5 anonim ***** válasza:
41%
Nem értek annyira ehhez de nekem kicsit furcsa hogy a szeméremdombon lehet ezt megtalálni.
2017. dec. 17. 16:12
 3/5 A kérdező kommentje:

Az ikreket 14. héten kb. bugyivonal magasságban találtam meg, pedig akkor gyorsabban nőtt a méhem.

Ilyenkor a méh még a kismedencében van, ezért feljebb nem is keresgéltem.

2017. dec. 17. 16:18
 4/5 anonim ***** válasza:
65%
Elárulja valaki miért kellett lepontozni a válaszom?
2017. dec. 17. 18:11
 5/5 anonim ***** válasza:
31%

Sikerülhetett.

Lepontozás? Évek óta van pár troll, akik nem olvasnak, csak mennek és lepontozzák a válaszokat. Ezen nem kell felháborodni, egy ilyen honlapon a szavazatok mit sem érnek és egyáltalán nem a valóságot tükrözik :)

16. hét előtt tényleg a szeméremdombnál lehet csak megtalálni, hisz ott van lent. Csont mögött. 13. héten én is úgy találtam meg, hogy benyomtam a hasamnál és lefelé forgattam mintha a csont mögé akarnék benézni.

Boldog babavárást :)

2017. dec. 17. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!