Van itt olyan, aki egyszer sem volt rosszúl az első trimeszterben?
Figyelt kérdés
Úgy értem; se émelygés se hányás...
Valahogy a terhességet mindig a rosszullétekkel azonosítják, én meg 'várom', hogy engem is elér -mert mindenhol azt sugallják, hogy ez a normális- és semmi. A 7-8. héten volt el-elvétve egy pár perces émelygés; de már ez sincs, és ez is max. 3-4x fordult elő.
Ez a tény félelmet kelt bennem, hogy valami nem úgy megy nálunk, ahogy 'kéne'.
Jól esne, ha írnának olyanok, akiknél ugyanígy van/ volt.
2017. dec. 14. 12:59
11/17 anonim válasza:
1x mintha émelyegtem volna a kólától 5 percig, plusz megmutatta a húgom a kisfia szétrágott undi cumiját,na akkor volt egy gyomorfordulás,de elmúlt 10mp alatt. Ennyi volt egész terhesség alatt. Édeset nem tudtam enni,egyáltalán,de amúgy reggelente 1x sem voltam rosszul. Szerencsére.
12/17 anonim válasza:
Én sem voltam rosszul egyszer sem,viszont a terhesség végén annyit fingadoztam,hogy már este az ágyban fel se mertem emelni a takarót,szörnyű volt.
13/17 anonim válasza:
Nekem nem volt se hányás, se rosszullét se semmi, csak egy kis mellfeszülés.
14/17 anonim válasza:
Nálam sem volt rosszullét. Se mellfeszülés vagy ilyesmi. Csak kimaradt a menzeszem. Teljesen egészséges 9hónapos gyerekem van.
15/17 anonim válasza:
Első trimeszterben semmi, a második trimeszterben első felében heti 3-4 reggel hánytam, de nem emelyegtem nem voltam rosszul.
16/17 anonim válasza:
1 szer
De aznap a férfi kollégám is hányt ugyh nem számolom...
Soaem émelyegtem... Stb
13 h km
17/17 anonim válasza:
rosszul voltál hánytál terhesen, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!