Első trimeszterben hematóma?
Figyelt kérdés
Ma UH-on hematómát látott nálam az orvos. A baba mellett van, kb. akkora, mint a petezsák. Nem vérzek, nem barnázok. Progeszteront az elejétől kapok. Sokat fekszem.
Van valakinek ebben tapasztalata? Mi várható ilyenkor? Felszívódik vagy vetélést csinál? Úgy félek...
2017. dec. 5. 14:34
1/2 anonim válasza:
Nekem teljesen ugyanez volt 6 hetesen.3x2 Utrogestant szedtem,semmi szex,és a lehető legtöbb pihenés.A következő vizitnél,màr alig volt belőle.Próbàlj nem aggódni,kitartàs.
2/2 anonim válasza:
Szia nekem ugyanez volt .lombik után.már 6 héttol.elkezdtem vérezni.mert a hematoma az embrio felett volt és doki mondta higy elsodorhatja a babat.én napi szi ten véreztem hol picit jol erpsebben,és a hematoma 3xnagyibb volt a petezsaknal 😖 nekem alapbol utrogestan 3x2 .9hétig vérzés.majd elmult és a 13 héten ujra pár napig.azután már minden ok volt.én csak wc-re keltem fel és zuhizni.ráadásul még cusztám is volt.és mégis minden ok lett.gypnyöru kisfiam született 😍 kitartás sokat pihenj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!