Mennyire normális 5 hetes terhesen, hogy fájdalmas az orgazmus?
Emellett folyamatosan görcsölök is, néha elég durván. Vérzés nincs, méhen belül van a baba.
Az orgazmus is egy pár másodperces görcsben végződött, elég kellemetlen volt.
Mi az első 12 hétben alig mertünk együtt lenni, nehogy baj legyen, 5-12. hétig kb. 3-4x összesen, akkor sem volt orgazmusom.
13. héttől párom próbálkozott az orális szexszel, de orgazmus közben begörcsöltem, nagyon kellemetlen volt, 2x próbáltuk, azóta sem.
Kb. 16. héttől nagyon kívános lettem, szinte minden nap együtt voltunk és mindig volt 1-2 orgazmus, szuper volt minden. Ez kb. a 22. hétig tartott, ott a hüvelyi orgazmus is görcsökkel végződött. Így úgy döntöttem, ennyi volt, nem kockáztatok. A 24. héten a doki megállapította, hogy nyílik a külső méhszáj, nem mondta, hogy tilos a szex, de mi inkább hagyjuk.
Most 26 hetes vagyok, azt a 14 + 6 hetet kibírjuk együttlét nélkül, illetve páromnak megoldom máshogy, szerintem most a baba a legfontosabb, hogy amíg lehet bent maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!