Szex és orgazmus után az egész méhem kőkemény lett, ami percekig így is maradt, normális ez?
Figyelt kérdés
Orgazmus nélküli szexnél nem tapasztaltam ezt. Gondot jelenthet? 23hkm2016. aug. 14. 17:18
1/5 anonim válasza:
Természetes! Az orgazmus hatására oxitocin termelődik. Semmi baj nem lesz, ha nincs tiltva a szex. Ha elmúlt a keményedés, nem volt azóta spontán és nem is görcsölsz, akkor ne idegeskedj! Boldog babavárást!
2/5 Andtica válasza:
Teljesen természetes. Kellemes babavárást! :) 21+6 hkm
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Második baba, de az elsőnél nem emlékszem ilyenre, és vele eddigre már abba hagytuk a szexet.
Utána bealudtam, így nem tudom mikorra múlt el. Görcs nincs, se más zavaró tünet, baba mocorog.
Csak kicsit félelmetes volt ahogy körbe tudtam tapogatni a kemény méhem.
Megnyugodtam!
2016. aug. 14. 18:37
4/5 anonim válasza:
ezért nem kell abba hagyni a szexet
és természetes folyamat
én anno 40-41 hetesen is szexeltem mindegyik gyerekkel
nem nem azért h beinduljon a szülés pusztán az élvezetért :)
5/5 anonim válasza:
Én most 22 hetes vagyok, egyszer volt, h szex utáni napon egész nap görcsölt a hasam, úgy 3 nap múlva meg volt pár csepp vér is. Megvizsgáltak, nem volt semmi gond, szexet se tiltották, azóta is sokat vagyunk együtt, a hasam az keményedik mindig, de el is múlik. Szerintem ne aggódj emiatt. max ha valami olyan van, menj el dokihoz, és ha olyat talál, úgyis szól, hogy no sex :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!