Ha terhes vagy, a második hónap után, már látszani kéne a hasadon, nem?
Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 15:44
1/16 anonim válasza:
attól függ, milyen a testalkatod.
2/16 A kérdező kommentje:
nem vagyok kövér .. átlagos .
2010. jún. 2. 15:49
3/16 anonim válasza:
miért fontos, hogy látszik-e? mindenkinél tök más, nem kövérségtől függ
4/16 anonim válasza:
én sem a kövérséget írtam:) de tényleg mindenkinél változó. a nagyon vékony nőkön előbb észrevenni.
5/16 anonim válasza:
Mindenkinél máskor, én most vaagyok 9 hetes, és már látszik :)
6/16 anonim válasza:
Szomszédom tök "piszkafa", 4. hónapban van elvileg, de még semmit nem látunk rajta.
7/16 anonim válasza:
Nem csak a testalkattól függ,mindenkinél teljesen más!Pl. nekem a harmadik hónapban már teljesen egyértelmű volt a külvilágnak is hogy babát várok,de a nagymamámnak és az anyósomnak is csak négy hónapos körül kezdett nőni addig nem látszott pedig mindketten vékony testalkatúak voltak!Ne izgulj attól még hogy nem látszik ott van.Amúgy örülj ha csak később kezd el nőni mert akkor a derekad is később fog elkezdeni fájni!
Szép babavárást 19 h km.
8/16 A kérdező kommentje:
háttt . nagyon remélem hogy nem vagyok terhes XD
2010. jún. 2. 16:02
9/16 anonim válasza:
ha már 2 hónapnál tartasz, és nem tudod, hogy terhes vagy-e. ráadásul nem is akarsz gyereket, akkor lehet, h érdemes lenne (!!!) csinálni egy tesztet, nem gondolod? ha el akarod vetetni akkor azért, hogy ne fuss ki az időből, ha meg akarod tartani, akkor meg azért, hogy lássa orvos is, hogy nincs-e baj.
10/16 anonim válasza:
Nekem az 5. hónapig szinte semmit nem lehetett látni,ugyhogy az semmit nem jelent,nyugodtan lehetsz terhes.Nem ilyen hülyeségeken kéne törni a fejed hanem venni egy tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!