Terhesség alatt mikor kell házi orvoshoz menni és miért?
Én nem tudok róla, hogy a háziorvosnál meg kéne jelenni. A védőnővel kell ilyenkor tartani a kapcsolatot, ő meg mindig mondja, hogy mikor menj hozzá megint.
BElgyógyászatra el kell menni valamikor, általában a háziorvos belgyógyász-lehet erre gondolsz. Ennek nincs megkötve az ideje, valamikor a második trimeszterben, tehát most a következő hetekben elmehetsz. A fogászatot meg 10 hetes kor után javasolják.
Amúgy a nőgyógyász is mindig megmondja mikor vár vissza.
Ha bizonytalan vagy, nyugodtan kérdezd meg a védőnőd, orvosod, vagy akár telefonon a háziorvosod is:-)
Én kaptam a védőnőtől egy papírt,amin rajta vannak az éppen aktuális vérvizsgálatok,UHk és társai.
Ő tud neked vasat és egyebeket írni,ő is adhat beutalót vérvételre.Meg ő is elvégezheti a tehesség elején szükséges EKGt és társait.Kérdezd meg a védőnődet,hiszen azért van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!