Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama, akinek...

Van itt olyan kismama, akinek a lepény eléri vagy fedi a méhszájat?

Figyelt kérdés

Hány hetesek vagytok? Volt ebből adódóan valami gondotok?

Barnázgatás, vérezgetés ilyesmire gondolok.....

2010. jún. 2. 13:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ilyen volt kb. a 16. hétig, aztán felemelkedett.Ez még belefér, semmilyen problémát nem okozott. (az volt a papíromon, hogy "méhszájat fedi" aztán "méhszáj felett" lett belőle) Hány hetes vagy?
2010. jún. 2. 13:18
 2/4 A kérdező kommentje:

31 hetes vagyok, akkor nálam szerintem már nincs sok esélye feljebb menni:-(

Kétszer véreztem is emiatt.

2010. jún. 2. 13:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
akkor nemigazán :( valószínű császáros leszel, bár én nem vagyok nődoki, de azt szokták mondani, hogy ált. ilyen esetekben az lesz... Pihenj sokat, és ne erőltesd meg magad, akkor nem lesz semmi gond!! Ne nyugtalankodj, sokan még gerinc-sérvvel is sok -sok fekvéssel ,de "túlélik" !:))
2010. jún. 2. 13:26
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem a 32. hétre húzódott feljebb. Igaz, addig sem volt vele semmi problémám. Nekem az elején se fedte teljesen, csak rálógott. A 38. héten, simán szültem :))) Igazán még neked is feljebb mehet, bár egyre kisebb az esély :(
2010. jún. 2. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!