Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen ugye szabad szedni...

Terhesen ugye szabad szedni omega3 at?

Figyelt kérdés
Halolaj kapszula
2017. dec. 9. 16:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
én szedem 2 naponta.
2017. dec. 9. 17:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a terhesviraminokban is van, csak más néven fut, pl. DHA
2017. dec. 9. 17:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Sőt, mindenkinek kéne, a baba idegrendszer fejlődése miatt, és a mama idegrendszere miatt is, pláne szülés után.
2017. dec. 9. 17:56
 4/10 A kérdező kommentje:

Oké

Én is így tudtam, szedem az elejetol kezdve heti 4x1 szemet, de baratnom ma látta és szerinte nem szabad. Pedig a neten is olvastam ,hogy nagyon jót tesz mindkettőnknek.

2017. dec. 9. 17:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mit látott a barátnôd, de hülyesègeket beszél.
2017. dec. 9. 18:56
 6/10 A kérdező kommentje:
Azt látta ,ahogy beszedem. Amúgy nemtudom,honnan vette h nem tesz jót a magzatnam
2017. dec. 9. 19:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Orvos ajánlásával szedek napi 1 szemet. Jót tesz a babának és nekem is.
2017. dec. 9. 20:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A femibion 2 terhesvitamin (azaz a második-harmadik trimeszterre való femibion) napi két tablettából áll: egy vitamintabletta és egy omega3 tabletta. [link]
2017. dec. 9. 21:13
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2017. dec. 9. 21:23
 10/10 anonim válasza:
47%

Amennyiben a halolaj KAPSZULA LENYELÉSEKOR, ill utána is erőteljes HALSZAGOT ÉRZÜNK, akkor a termék NEM KELLŐEN TISZTA, AVAS AZ OLAJ. A megfelelő tisztaságú készítmény szagtalan.

Napi beviteli, ajánlott érték 1000- 2000 mg. Ennyit kapszulából nem célszerű, a benne lévő szennyezőanyagok miatt.

Célszerű kanalas olajat - és nem kapszulást - fogyasztani, ott rögtön érződik a szag.

Családban ezért fogyasztunk KANALAAS KISZERELÉSŰT, 100%-ban természetes összetevőjű, vadvizen (hideg vízi tengeren halászott), a világon egyedüli, nyomon követhető halászatból származik, ahol a DHA érték magasabb. Ezt a készítményt várandós a kismamák, kis gyermekek, idős emberek is fogyaszthatják.

Amennyiben az EPA nagyobb, akkor gyengébb minőségű (vagy táppal etetett halakból készített) készítményről van szó.

2018. márc. 6. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!