Terhesen van valamilyen fejfájás csillapító amit lehet szedni?
Figyelt kérdés
Amióta beléptem a 4. hónapba 2 naponta fáj a fejem ès van, hogy aludni sem tudok tőle. Iszom vizet és borogatom, de van amikor nem segít. Tudtok esetleg valmi ajánlani ? :(2016. máj. 28. 00:29
1/13 anonim válasza:
Paracetamol tartalmút szabad.
Én Ben-u-ront szoktam bevenni, ha nem múlik sehogy sem.
2/13 anonim válasza:
Terhesség alatti gyógyszerezésről CSAK orvost vagy gyógyszerészt kérdezünk meg! Nem egy laikus fórumot, ahol vagy rosszul emlékszik valaki, vagy egyszerűen nem ért hozzá.
Ne játszadozz a magzat egészségével.
3/13 anonim válasza:
Advilt az első két trimeszterben lehet (én azt vettem be, mikor kellett, sajnos nagyon fejfájós lettem), harmadik trimeszterre Algopyrint ajánlott az orvosom (jól emlékszem, pár hónapja volt).
4/13 anonim válasza:
2. válaszolónak igaza van.
Egyébként paracetamolt lehet. Pl. Panadol. De adagolás, gyakoriság, hatóanyagok miatt menj el a nődokidhoz.
Én is fejfájós voltam az elején (migrénszerű). Nem vettem be gyógyszert. Sajnos a terhesség ezzel is jár.
5/13 anonim válasza:
Panadol, Algopyrin. Orvosom mondta mindkettőt, nyugodtan szedheted az Algopyrint is.
28hkm
6/13 anonim válasza:
Mindenképp orvost kérdezz meg, mikor én vártam az elző 2 gyerekemet, mindegyiknél csak paracetamol tartalmút lehetett. Semmi mást nem (advil, algopyrin - ezen azt hiszem tiltva is van)
7/13 A kérdező kommentje:
A dokim még 2 hétig szabin van :/ azért gondoltam, hogy itt gyorsan felteszem hátha
2016. máj. 28. 10:05
8/13 anonim válasza:
ben-uront szedek, paracetamol.
az ára is jó 480Ft, a panadol sokkal drágább.
9/13 anonim válasza:
Én a 13 hetes vizsgálaton kérdeztem a dokimat (10 hete), hogy fejfájásra mit szedhetek, mert pont előző nap fájt a fejem nagyon. Paracetamol tartalmúakat mondta, pl. Panadol. Illetve azt, hogy azért lehetőség szerint csak alkalmanként. Szerencsére nem kellett még bevennem.
10/13 anonim válasza:
Akkor telefonálj be a szülészetre (én is kerestem már őket hasonló kérdéssel, ott mindig van szülészorvos), vagy ügyeletre, vagy kérdezz meg egy gyógyszertárost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!