Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhes vagyok, barnás...

6 hetes terhes vagyok, barnás folyás?

Figyelt kérdés

Délelőtt a bugyimon vettem észre némi világos barnás folyást, hasam görcsöl olyan mensi szerűen.. wc papíron is van, nem sötét barna, nem véres egyelőre; teljesen halvány barna..

Nem tudom mennyire gyakori jelenség ez, nagyon aggódom! Mitől lehet? Most lehet elvetélek?

2017. dec. 9. 13:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

3. vagyok, szívből sajnálom, én is küldök egy ölelést, tudom mit érzel! Most nehéz lesz, de sírj nyugodtan és ha elengedted lélekben, újra lesz esély.

Én akkor teljesen "kiürültem" és azonnal próbálkozhattunk, 3. hónapban pozitív lett ismét a teszt, már 3 hónapos. Hasonló jókat kívánok Neked is a közeljövőre!

2017. dec. 9. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!