Hogy zajlik most egy császár szülés a János kórházban?
Első vagyok, én nem fogadtam szülésznőt, Ketten is voltam, az egyik 6-ig ő adta a beöntést, borotválni nem kellett mert otthon leborotválkoztam, infúziót bekötötte, kétszer sugárba lehánytam mindent mert annyira erős fájásaim voltak amik a gyomromba sugároztak, hiába tartotta párom a tálat túl lőttem rajta:) takarithatott szegény, a másik 6 után jött műszakváltás volt:) mindketten aranyosak
voltak, fél óránként bejött megnézte hogy vagyok, a doki óránként jött be, közben ketten voltunk a párommal. A végén 3 doki volt bent 2 szülésznő de hiába igazgatta egyik doki a baba fejét a másik kettő meg nyomta a hasam meg se moccant lányom hogy kijönne. Ja dokit fejberúgtam :D mondta fogjam meg a térdem alatt, a lábam, hát én a térdem alatt megfogtam s közben jól fejberúgtam mert pont odahajolt, a térd kalácsom alatt kellett volna megfogni felült nem alatta, nem mutatta senki hogy hogyan:)
Én így utólag sem fogadnék szülésznőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!