Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy zajlik most egy császár...

Hogy zajlik most egy császár szülés a János kórházban?

Figyelt kérdés
Bár gondolom, nagyjából mindenhol ugyanúgy. Teljesen kizáródott aranyereim vannak éa proktológus javaslatára valószínűleg császározni kell majd. Tényleg annyira szörnyű? Kinek volt mostanában így szülése? 37 hetes vagyok
2010. jún. 2. 11:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok, én nem fogadtam szülésznőt, Ketten is voltam, az egyik 6-ig ő adta a beöntést, borotválni nem kellett mert otthon leborotválkoztam, infúziót bekötötte, kétszer sugárba lehánytam mindent mert annyira erős fájásaim voltak amik a gyomromba sugároztak, hiába tartotta párom a tálat túl lőttem rajta:) takarithatott szegény, a másik 6 után jött műszakváltás volt:) mindketten aranyosak

voltak, fél óránként bejött megnézte hogy vagyok, a doki óránként jött be, közben ketten voltunk a párommal. A végén 3 doki volt bent 2 szülésznő de hiába igazgatta egyik doki a baba fejét a másik kettő meg nyomta a hasam meg se moccant lányom hogy kijönne. Ja dokit fejberúgtam :D mondta fogjam meg a térdem alatt, a lábam, hát én a térdem alatt megfogtam s közben jól fejberúgtam mert pont odahajolt, a térd kalácsom alatt kellett volna megfogni felült nem alatta, nem mutatta senki hogy hogyan:)

Én így utólag sem fogadnék szülésznőt.

2010. jún. 5. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!