Mellfeszülés elmúlása jelenthet bajt?
Nem jelent semmit. Tünetek jönnek-mennek..
25+4hkm
Tényleg semmit nem jelent. Első uh vizsgálatok előtt pár napig teljesen pánikba voltam, ugyanis minden tünetem elmúlt, nagyon megijedtem, de nem volt semmi baj, dobogott a szíve, minden a legnagyobb rendben volt. Vizsgalat után, másnap újra jelentkeztek a tünetek, azóta már az émelygés is megjelent. Nyugi
🙂
Én úgy vettem észre, hogy a mellfeszülés inkább a mell növekedési ütemével van összefüggésbe.
Van akinek hatalmas mellei lesznek, gyorsan és sokat növekednek. Szerintem ők érzik folyamatosan a mellfeszülést.
És vannak, akiknek csak növöget. Ott egy-egy kisebb méretváltozást megérez az ember lánya; aztán ennyi egy időre.
És van akiknek semmit sem nő szinte, ők vígan elvannak cicifájás nélkül 40 héten át.
Én a középső csoportba sorolom magam. Hol van, hol napokig, hetekig nincs feszülés.
Azért is gondolom ezt, mert a cicifeszülést a progeszteronhoz szokták kötni, annak az emelkedését meg a terhességhez.
Én viszont folyamatosan, nagy mennyiségben kapom a progeszteront, és mégsem érzek összefüggést ezzel.
Szóval szerintem azt lehet érezni inkább, hogy most nőtt egy kicsit vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!