Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mellfeszülés elmúlása jelenthe...

Mellfeszülés elmúlása jelenthet bajt?

Figyelt kérdés
Eddig picit éreztem, h érzékeny a mellem. 2 napja teljesen elmúlt. Icipicit sem érzem. Jelenthet ez bajt? Sztetek indokolt most ezzel orvoshoz szaladnom? Pénteken leszek 7 hetes. Uh-ra időpontom csak a 8. hétre van.
2017. dec. 6. 10:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem jelent semmit. Tünetek jönnek-mennek..

25+4hkm

2017. dec. 6. 11:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Tényleg semmit nem jelent. Első uh vizsgálatok előtt pár napig teljesen pánikba voltam, ugyanis minden tünetem elmúlt, nagyon megijedtem, de nem volt semmi baj, dobogott a szíve, minden a legnagyobb rendben volt. Vizsgalat után, másnap újra jelentkeztek a tünetek, azóta már az émelygés is megjelent. Nyugi

🙂

2017. dec. 6. 11:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam. Pont ugyanannyi terhesen, mint te. Én megnézettem magam egy ismerős orvossal, és minden rendben volt.
2017. dec. 6. 11:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálam sem jelentett bajt, 6. hét körül elmúlt a mellfeszülés, 6+5-ön már volt szívhang. Utána cserébe 7. héttől durva émelygés, ami néha elmúlik (olyankor nagyon örülök), de aztán visszajön. A nőgyógyászom mondta, hogy semmi jelentősége, van olyan, akinek durva tünetei vannak, mégis baj van, meg olyan is, akinek elmúlnak, és minden rendben.
2017. dec. 6. 17:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Én úgy vettem észre, hogy a mellfeszülés inkább a mell növekedési ütemével van összefüggésbe.

Van akinek hatalmas mellei lesznek, gyorsan és sokat növekednek. Szerintem ők érzik folyamatosan a mellfeszülést.

És vannak, akiknek csak növöget. Ott egy-egy kisebb méretváltozást megérez az ember lánya; aztán ennyi egy időre.

És van akiknek semmit sem nő szinte, ők vígan elvannak cicifájás nélkül 40 héten át.

Én a középső csoportba sorolom magam. Hol van, hol napokig, hetekig nincs feszülés.

Azért is gondolom ezt, mert a cicifeszülést a progeszteronhoz szokták kötni, annak az emelkedését meg a terhességhez.

Én viszont folyamatosan, nagy mennyiségben kapom a progeszteront, és mégsem érzek összefüggést ezzel.

Szóval szerintem azt lehet érezni inkább, hogy most nőtt egy kicsit vagy sem.

2017. dec. 7. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!