Mellfeszülés elmúlása és sötét folyás terhesség alatt?
Figyelt kérdés
3 teszt poz. lett a doki nem lát uh. semmit(hüvelyin)febr.18.án volt meg utoljára,3 teszt hazudik?Beutalt hétfőre a kórházba ma meg úgy keltem h nem fáj úgy a mellem és érdekes folyásom lett nem barna inkább okkersárga...mi ez lányok?2008. márc. 29. 10:37
1/6 anonim válasza:
Előfordul hogy ha túl korai az időpont nem látszik még UH-on,és a mellfeszülés elmúlása sem mutat semmit.Biztosat majd ha vérvételed lesz akkor lehet mondani,én nem akarok neked ötleteket sem adni,nehogy összezavarjalak.A folyás is lehet kis baci,nem görcsölsz? Vannak a tesztben is hibásak, de 3 teszt nem hiszem hogy hazudna,sztem csak túl korai.Adj időt magatoknak,és a folyásról beszélj dokival.És várunk vissza,hogy mi volt.Sok sikert!!
2/6 anonim válasza:
Remélem rendben lesz minden. Egyébként a teszt méhen kívüli terhességnél is pozitív lesz. Bízom benne, hogy nálad nem ez van.Ha nem vagy rosszul, vagy nincsenek erős fájdalmaid, akkor ne aggódj, valószínűleg nincs komolyabb probléma.
3/6 anonim válasza:
Nálam kb 7-8hetesen mult el a mellfeszülés,és kb akkor volt barna folyásom is,és a 10.hét körül volt rózsaszín folyásom is.De azért én a helyedben most bemennék az ügyeletes kh-ba,és csak annyit mondanék,hogy van 3 pozitív tesztem,de ma elkezdtem barnázni.Ezzel nem vesztenél semmit. 28hetes kismama
4/6 anonim válasza:
Hivatalosan akkor úgy 5-6 hetes lehetsz, ami nem azt jelenti, hogy a baba már ott tart a fejlődésben. Érdekes a kérdésed egyébként és meglehetősen hiányosak az infók is. Mikor voltál a dokinál? Itt minden nap számít. Nem érdemes elmenni orvoshoz a hivatalos 8. hét előtt, ha nincs komoly panaszod, mert nem fog látni semmi érdemlegeset. Egy petezsákból még sokat nem lehet megállapítani, nem árt, ha már akkor a a baba, hogy ver a kis szive, azt meg úgy 7-8 hetesen lehet jól látni. Az meg, hogy ma nem úgy fáj a melled, az sok mindentől is függ, lehet, h holnap még jobban fog, ez nem jelent semmit, ahogy a folyás sem biztos kóros, mert lehet, h a hormonok tombolnak kicsit. Azt sem írtad, miért utalt be a kórházba...
5/6 A kérdező kommentje:
pont azért utalt be mert nem lát semmit a tesztek ellenére,úgyanis szerinte uh.-on már 3-4 hetesen kéne látni vmit....amúgy volt méhenkivülim és azért is utalt be nehogy megint az legyen"jobb félni mint megijedni2alapon sztem...pénteken voltam dokinál(tegnapelőtt)
2008. márc. 30. 11:31
6/6 anonim válasza:
nekem hidd el 4 hetes terhességet nem látott UH-on.Persze fel kell készülni,igazad van én csak azt mondom ne add fel,szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!