Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt ugyanúgy...

Terhesség alatt ugyanúgy kívánt titeket a párotok?

Figyelt kérdés
Eddig nagyon jó sexualis életunk volt... de mostanaban csak azt veszem eszre, hogy egyre kevesebbszer kezdeményez.Érzem hogy szeret, es a baba ugyeivel is foglalkozik, jon velem ahova csak tud, de valahogy azt erzem nem kíván rám annyira . Nem híztam, csak a pocim nagyobb már picit ... kb.heti 1 sex van ... 😣 nalatok volt hasonlo??
2017. dec. 2. 14:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Koszi. ☺ 9-es nem en pontoztalak le ... ilyenért én nem szállok vitába 😁
2017. dec. 2. 17:15
 12/15 anonim ***** válasza:

24 hetes vagyok, a 12. hétig kb. 3-4x voltunk együtt összesen, mindketten féltettük a babát plusz nekem állandó hányingerem volt, nem vágytam az együttlétre. De megoldottam neki másképp.

Kb. a 16. héttől ismét szinte minden nap együtt vagyunk, mint terhesség előtt, párom ugyanúgy kíván. Nekem az orgazmus kb. két hete kellemetlen, így csak páromra koncentrálunk közben :)

De bármikor szólna, mostantól nem szeretné, félti a babát, zavarja, stb, megérteném. Mégiscsak egy kisbaba fészkelődik közben a hasamban.

2017. dec. 2. 19:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Az én párom végig kívánt,csak mikor már nagy volt a pocim , meg a legvégén mikor szülesbeindítás céljából (is) nyaggattam volt kicsit tartózkodóbb, félt, hogy összenyomjuk a babát :) / pedig akkor csakis felül voltam, de még így is aggódott.../
2017. dec. 2. 19:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Az orvosom azt mondta, hogy a 12.hétig biztos, ami biztos ne szexeljünk, nem volt semmi gond, de mondta, hogyha nem muszáj ne csináljuk. Utána meg rohamosan elkezdett nőni a hasam és kívülről is elég hamar látszódott a baba mozgása. Férjem akkor leült velem beszélni, hogy ne legyen belőle gond később, hogy Neki így nem megy a szeretkezés, mert ott a baba és olyan, mintha 3 lennék. Szóval a 9 hónap alatt kb 3-4-szer voltunk együtt:). Amint letelt a 6 hét visszaálltunk a napi, 2 napi együttlétrey
2017. dec. 4. 01:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálunk minden a régi volt ugy kb 18.hétig ..akkor már párom nem fért be ugy ahogy azelőtt. Nincs nagy pocakom(most 22 hetes) de ,hogy őszinte legyek van ,hogy nem. is esik jól .Ezért van amikor megkérdezi ,hogy van e kedvem hozzá és közben is nagyon figyel arra ,hogy nehogy fájjon vagy bármi :)
2017. dec. 4. 02:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!