Terhesség alatt ugyanúgy kívánt titeket a párotok?
A baba miatt ugy erezte harmasban vagyunk, vagy ilyesmi.
Amikor terhes lettem, eleinte megszakitassal elkezdett vedekezni, hogy ne a babàra menjen, de nem mondta,de egyertelmu, kesobb menekult a szex elöl, mikor aktualis lett volna mindig kitalàlt valamit, romlott a kapcsolat is ezert, ugy ereztem magam mintha nem lennék nö, vagy mintha undorodna tölem, mikozben en pont formasabb, nöiesebb lettem...sok apajeloltet nem artana felkesziteni, nemcsak a nöket
Ez nem férfi vagy nő kérdése, nemtől függetlenül lehet valaki szerint furcsa úgy szexelni, hogy ott a baba is.
(írhatod nyugodtan szexnek, nem kell sex-et írni! Ennyi erővel bármelyik másik szót írhattad volna angolul...)
ja és off, de olyan nincs, hogy "sexualis".
Ha magyarul írod akkor "szexuális", ha angolkodni akarsz meg "sexual".
Csak infóként írtam, hátha nem tudtad eddig.
Eleinte ugyan olyan volt a szexuális életünk.A legelején még megkérdezte, hogy a babának nem árt-e a szex. :) Viszont amikor már nagy hasam volt és nagyon láható, érezhető volt a baba mozgása az már zavarta. Eleinte csak ritkább lett, aztán elmondta őszintén, hogy nagyon zavarja a baba jelenléte. Azt is elmodta, hogy ne aggódjak ettől még szeret, szépnek lát és eszébe sem jutna megcsalni de neki így nem megy már a dolog. Ez amúgy kb. a 32. héten volt. Természetesen elfogadtam a döntését, nem piszkáltam nem hisztiztem. A baba születése (és természetesen a 6 hetes kontroll) után visszaállt minden a régi kerékvágásba. Egyetértek azzal, hogy a férfinak is ugyan úgy lehet zavaró a baba jelenléte szex közben, tiszteletben kell tartani egymás érzéseit.
Üljetek le, beszéljétek meg és akkor nem fogsz agyalni meg teóriákat gyártani. ;)
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!