Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mekkora pelenkát kêszitse...

Mekkora pelenkát kêszitsek az ujszülöttemnek?

Figyelt kérdés
2 hét múlva szülök,de nem tudom 1-es vagy 2-es pelenkát vegyek e..
2017. nov. 29. 18:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Alkatfüggő inkább, nem súly, arról pedig az uh semmit nem tud.

3300/49-el született lányomra rögtön a 2-es kellett, mert combos. Végig mindig nagyobb pelenka kellett rá. Általában akkor váltottunk,nagyobbra, amikor elérte az éppen használt pelenka alsó(!) határát. Pl: 5-ös pelenka 10-16-ig jó, de neki 10 kg-san már csak a 6-os (12 kg-tól) illeszkedett.

2017. nov. 29. 18:54
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tapasztalatokat!! :)

Őszintên megmondom,a mosható pelus valahogy nem szimpi nekem :/ De nem vagyok elzárkózva,lehet kipróbálom azt is!

2017. nov. 29. 19:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi mindkétszer kettessel kezdtünk, igaz a több mint 4 kilósommal nem is nagyon tudtam mást, egy 1- es minta pelus volt ajándékként, ráadtam elsőre, aztán már a kettest, mert a másikon látszott, már kicsi.
2017. nov. 29. 19:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Kisfiam 2930 grammal született, jópár csomag Pampers 1-es pelust elhasználtunk, mire kettes kellett. Egyébként is inkább hosszú baba volt mindig, soha nem voltka hurkái pedig mindig nirmálisan fejlődött. Általában a pelusváltásoknál is már bőven átlépi az alsó súlyhatárt amikor belenő a következő méretbe, szóval ez tényleg erősen alkatfüggő is.
2017. nov. 29. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!